BEN EN ÇOK KEDİ MUABBET KUŞU VE TAVŞANLARI SEVERİM.
İSTETEN EVCİL HAYVANINI ATABİLİR MERAK EDİYORUM.
İSTETEN EVCİL HAYVANINI ATABİLİR MERAK EDİYORUM.
Balığım var ama azap çekiyorum. Beslediğim için. Ona en güzel koşulları sağlayamıyorum. Bir hayvanın en iyi yaşadığı, yaşayacağı yer doğası. Onu esir ediyormuşum gibi geliyor. Birde şimdi bir kedinin kendi sürekli dolandığı alanı vardır. Sokakta da yaşamı malum eve alsam beslesem acı çekmek ama balık ıı tövbe. Miniğimi çok seviyorum karakteri felan hoşuma gidiyor hayat arkadaşı da öldü ama bir daha asla almam.
Köpeğim var. Bence köpekler bu dünyaya gelmiş bir lutüf. Karşılıksız sevgi, duygusallık, korumacılık, fedakarlık, sadıklık, şirinlik, eğelenceli ve saf ruhları ve daha sayamadığım bir çok özellikleri ile birlikte bir canlıda bulunması gereken her özelliğe sahipler. Resmen kusursuza yakınlar, gerçek olamayacak kadar iyiler. Bence doğada en örnek alınası canlı köpekler olabilir 💪🐶✌
Demi. Sevgi dolu olmalarının yanında çokta yardımseverler, hayat kurtarırlar sahip oldukları özellikleri iyiye kullanırlar. Bu yüzdendir ki polis köpekleri meşhurdur. Depremde bile köpek tarafından kurtarılmış insanlar oldu. Köpekler pelirimsiz kahramanlar derken şaka yapmıyordum :)
Cevap
11Cevap
Evcil hayvanım yok maalesef
Ufacık bir tavşanım var
Ben kedileri çok seviyorum ama ondan öncesinde 28 kedi besledim
Panda
Dişi tavşan
Hayvanlaşmıs insanlardan hariç tüm hayvanları severim 🙃
Yılan yakalamıştım sonra saldım onu.
Şimdi muhabbet kuşu var.
Her türlü hayvan severim kedim var
Nazar değer
Lutino muhabbet kuşum var.
Yok kırmızı değil
Işıkta öyle oluyordur, hiç görmedim normalde. Göz çevresi morumsu da görünebiliyor
Evet
köpekleri çok severim
Kedilerin ve köpeklerim var
Kedim var en sevdiğim hayvan da kedi
Yok ama kedi istiyorum
Köpek var ama evcil olduğunu düşünmüyorum 😒
Hayır yok dokunamiyoum
Kedi seviyorum
Akvaryum balıklarım var 😇😇
Köpeğim var
Boncuk Mavi gözlü Husky ile Alman kurdu mixi
Olur. Nasil göstere bilirim ki