Evinde hangisini beslemek istersin?

Evinde hangisini beslemek istersin?
Köpekler evin içinde kokuyorlar. Kendilerine has bir kokuları var ve o koku bana göre pekte hoş değil. Köpekleri seviyorum, bazı türlerine bayılıyorum ama bir apartmanda köpek bakılmaması gerektiğini düşünüyorum. Belki köyde, müstakil evde yani bir bahçede olabilir. Ama köpeklerin apartmanda yaşamasından hoşlanmıyorum. Havlama krizleri, kokuları, salyaları, dışarı ihtiyaçları falan var.
Kediler çok fazla tüy döküyor ve sağı solu tırmalayıp eşya, mobilya bırakmıyor. Kedi insanıyım, kedi gördüğüm yerde 5 kuruş param olmasın mama alırım. Hiç dayanamıyorum kedilere. Lakin evde kediye ayıracak alan yoksa apartmanda bakılmaması gerektiğini düşünüyorum. Yani kedinin kendine ait alanı olması gerekiyor. Yatağı, oyuncakları, tuvaleti gibi gibi. Ayrıca kedilerin mutfak tezgahına çıkması, mutfağa girmesi gibi şeylerinden hoşlanmıyorum.
Tavşanların dişileri regl oluyor. Ve bu kanama her yere bulaşıyor. Ayrıca çok ısrafkar bir hayvan çünkü 1 kez ısırdığı marul parçasını 2. Kez yemiyor. Bunun dışında bir dertleri yok zaten.
Hamserler bizim ülkemizde çok popüler değiller zaten. Bakımı da zor değil. Bir kafes, düzenek. Öyle takılıyorlar.
Balık ve kuş bir evcil hayvan değildir bana göre. Sadece besin zincirinin bir basamağı olarak görüyorum.
Kedi istiyorum
Köpek ya da rakun beslemek isterdim ben çünkü rakun en çok sevdiğim hayvan ama Türkiye de satılmıyor sanırım beslemek de yasak olabilir. ama köpek beslemek isterdim
Teşekkürler
Cevap
11Cevap
Evde tavsan olmuyor ama dıgerlerı olur bence
Bahçeli ev de olur bence
Bahcelı evde oluyor evet ama yınede koku bakımından bıraz ılgı ıstıyor
Şahsen bu hayvanlar doğada daha özgür olduğu için bu hayvanların apartman dairesinde beslenmesi doğru değil ancak ben muhabbet kuşu beslemek isterdim ama daha önce bizde vardı uzun yolculuklar da falan rahatsız olup çabuk ölebiliyor o yüzden yine de hiç yoktan tercih edeceksen bir muhabbet kuşunu tercih ederim
Tabi ki, Kedi😍
Çok tatlı❤
Ben hep balık besledim. Temizlik derdi pek yok. Sadece her hayvana bakmakta olduğu gibi sorumluluk sahibi olup yemini vermek yeterli bir durum oluyor. Büyük hayvanların bakımı oldukça zor benim için. Şu anda da iki tane kuşum var.
Yılanım vardı da öldü :( yine yılan beslemek isterdim
Yılan mı bakiyodun kormuyormusun yılandan😱
Evcil. Bide akvaryum içerisinde yani ev içinde Özgür değildi
Sevimli
Kuş ve balık. Kediler sevimli ama çok kıl döküyor, köpekler ise evi kokutuyor. Ama evimin bahçesi olsa köpek beslerdim tabi ki.
Hayvanlardan korkarım en fazla balık besleyebilirim
balık var bizde köpek ve kedi eksik, hamster kada acımasız bir canlı yok o yüzden onu istemem
@Berivann6 hamsterler normalde 4 çocuk yapar, bir hamster 8 çocuk yaparsa 4ünü yer diğer 4 çocuklarını büyütür ondan
@Berivann6 evet
Köpek beslemek isterdim özellikle de Akbaş köpek cinsini. Akbaşlar sürü köpeği olsa da cesur, sevimli ve sadık hayvanlardır.
Köpek istiyorum ama şartlar müsait değil şu an umarım gelecek yıl
Hepsini seviyorum ama genel olarak kedi besliyoruz 😊
Podel cinsi köpek alacam. Annemi ikna edebilirsem.
Hıı çok güzelmiş iyi şallah ikna edersin
Kedi hariç diğerlerini beslemiştim.. Köpek tercihimdir..
köpek besliyorum evimde
Tilki beslemek isterim ¿
Bir çiftlik sahibi olup hepsini beslemek isterim.
Beleşe beslediğim oğlum var🐈🐈
Kediğ
Sibirya kurdu
Kedi.
En İyi Cevap