Bana göre yapılmaması gerekir, sonuç olarak canı veren Allah, rızkı veren Allah. Sen sırf sahiplenmek adına o hayvanın üremesine engel olma hakkına, ilmine ve kudretine sahip değilsin.
0
8 Yorumla
Soran
1 ay
Ya bende istemiyorm böyle bir şeyi ama. aci çekiyor ve yavrularına bakacak durumum yok o yüzden 😔
Vebale girmek istemem tabii ki ama ben bunu keyfe yapmıyorum, yavruların çoğu doğarken ölüyor ve bakacak durumum yok sadece bu kedime bakabiliyorum o yüzden keyfe değil bu
Bakin konuyu saptırmayın, ben canimişim gibi de davranmayın. Tabii ki Allah verdi canımızı biz kimiz. Ama ben mecburiyetten sırf hayvan acı çekmesin diye bunu yapmak zorundayım. Çünkü acı çekiyor illa ki çiftleşmek isteyecek ve kaç kedi canını yaktı, ayrica durumum yok o yüzden sadece bu kedime bakabiliyorum 3. sü kaç tane yavru kedim araba çarptı icin öldü o yüzden bunu düşünmek zorundayım, konuyu saptırmayın lütfen anlayışlı olun yoksa bende çok mutlu değilim
Hanımefendi, ismi üstünde hayvan yani tıpkı senin gibi can taşıyor. Bakmak zorunda değilsin, fakat üremesine engel olma hakkın yok. Anlamak istememen, gerçeği değiştirmez. Hakkaniyet ne ise o...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bana göre yapılmaması gerekir,
sonuç olarak canı veren Allah, rızkı veren Allah. Sen sırf sahiplenmek adına o hayvanın üremesine engel olma hakkına, ilmine ve kudretine sahip değilsin.
Ya bende istemiyorm böyle bir şeyi ama. aci çekiyor ve yavrularına bakacak durumum yok o yüzden 😔
Ya doğaya salarak sorumluluğu üzerinden kaldırırsın, ya da kısırlaştırır vebale girersin.
Vebale girmek istemem tabii ki ama ben bunu keyfe yapmıyorum, yavruların çoğu doğarken ölüyor ve bakacak durumum yok sadece bu kedime bakabiliyorum o yüzden keyfe değil bu
Kedime demişsin de, bedenin ve bedeninde taşıdığın o ruhun sana ait olduğunu mu düşünüyorsun yoksa?
Allah yaratmıştır, yazık günah.
Bakin konuyu saptırmayın, ben canimişim gibi de davranmayın. Tabii ki Allah verdi canımızı biz kimiz. Ama ben mecburiyetten sırf hayvan acı çekmesin diye bunu yapmak zorundayım. Çünkü acı çekiyor illa ki çiftleşmek isteyecek ve kaç kedi canını yaktı, ayrica durumum yok o yüzden sadece bu kedime bakabiliyorum 3. sü kaç tane yavru kedim araba çarptı icin öldü o yüzden bunu düşünmek zorundayım, konuyu saptırmayın lütfen anlayışlı olun yoksa bende çok mutlu değilim
Hanımefendi, ismi üstünde hayvan yani tıpkı senin gibi can taşıyor. Bakmak zorunda değilsin, fakat üremesine engel olma hakkın yok.
Anlamak istememen,
gerçeği değiştirmez.
Hakkaniyet ne ise o...
Hakkaniyeti bende biliyorum onu diyorum, neyse iyi geceler
Kısırlaştırma ben çok pişmanım. Keşke bir defa bebekleri olsaydı bebeğimin sevseydim onları 😔
Bende çok istiyorum ama mecburen yaptırmak zorundayım çünkü yavrular ölürse daha kötü 9lurum ve bakacak durumum yok😔
Sadece ilk 2 ay anne sütü emecek yani o süreçte mama yemiyor zaten. Sonrasında yuva bulursun ben eminim
Özelde yaptır. Devletin veterinerlerinin ne yapacağı belli olmuyor.
Sokak hayvani normalde ama yemek falan veriyorum devlette yaptırmayı düşünüyorum kötü mü
Sorun olmaz. Kedi bakıyorum çevremde kısır kedi dolu
Bir kere doğrumadan kısırlaştırma, hayvan hakkına giriyormuşsun. Bir kere doğursun sonra kısırlaştırırsın
Allah korusun böyle bir şey istemiyorum ama yavrusu olursa bakacak durumum yok😔
Çevrendeki kedi seven dostlarına verirsin
Sadece agresif oluyorlar
Vede yağ tulumj
Ya agresif olsun istemiyorum 😔
Problem olur yavrum
Neden
Yavru var mı
Yok
Sorun olmaz
Agresif olur mu