Kuşum oldu, vi̇cdan azabı çeki̇yorum. Ne yapacağım?

Gizli Üye
37 günlük yavru bir muhabbet kuşum vardı.. Köye gittik ona bakacak kimse yoktu ve köy evinde Allah kahretsin sobaydı saat 7 de kalktım baktım kafesi yırtacak gibi saldırıyor. Üşüdüğünü düşündüm yatağa aldım ne olur ne olmaz uyurum diyede anneme, kuş kucağımda dedim. Kuşum da sıcakta direkt durdu uyudu mışıl mışıl. Ben uyumam uykum gelirse kafese koyarım dedim. Bi baktım annem kalk dedi 8.15 civarı kalkar kalkmaz kuşumun kaskatı olduğunu ama hafif nefes aldığını fark ettim 45 dk yakın kalp masajı yaptım suni teneffüs yaptım.. Bunları yaparken de affetmesini diledim ama boynu düştü. Alıp köyün baytarına götürdüm yemin ederim giderken öldüğünü bildiğim halde gelir kafama konar diye bekledim baytar hayır ezilmemiş dedi ama nefessiz kaldığındanada emin değilim dedi.
Lakin ben sebep oldum ben yaptım caniyim utanmadan doktor olmak isteyen bir hiçim. Kendimden nefret ediyorum. Kendimi affedemiyorum yardım edin lütfen. Böbrek hastası diyaliz sınırında biriyim tansiyonumun olması gerekenden fazla duruma sokuyor bu durum kalkamıyorum yardım edin
Kuşum oldu, vi̇cdan azabı çeki̇yorum. Ne yapacağım?
6 Cevap