İyi geceler bu minnak balın adı fisman henüz 3 aylık bile olmadı annesi emzirmek istemiyor hirpaliyormus yavrusunu anne bana çok düşkündü 25 gündür görmüyorum telefonda sesimi duyunca ağlar gibi miyavliyor yavrusunu emzirmek istememesinin sebebi beni görmediği için bana olan öfkesi özlemin den dolayı böyle davranıyor olabilirmi 🤔🙄
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belki kokusu gitmiştir
bilmiyorum ki anne çok hircinlasmis benden dolayı emzirmiyor diye düşünüyorum hep benimle uyurdu omzumda göğsümde bebek gibi sarılır uyurdu şimdi sürekli beni arıyormuş evin içinde
Vallahi olamaz diyeceğim de o hayatta olmaz dediğim ne varsa oldu o yüzden olabilir yani..
Yalnız o minnakı ben yerim ya 😍
O minnak mucize bebiş 3 kardeşten bitek o hayatta kaldı öyle yaramaz ki tatligindan kızamıyorum bile😍
Yaaa 😔
Kısma ona o minnak biraz büyüyene kadar bakımını Sen üstlen.. Belli ki Allah tarafından bu görev sana bırakılmış
60 günlükten sonra emzirmrmedi normal
baktığım kediler 5,6 aya kadar emzirdi hep geçen seneki yavrularınida 5ay emzirdi
İstisnai durum olabiliyor.
bana duyduğu özleme öfke diye düşünüyor dum ama şimdi tekrar emzirmeye başlamış görüntülü konuşunca sskinlesiyor dinliyor öylece sesimi
Kedi neden başkasında duruyor. Senin değil mi
benim kediler evde ben hastanede kaldığım için eve gidemiyorum oğlum bakıyor
Fazla sevimli biseymis
Çok evin idaresini o sevimlilikle ele aldı 😍
Gecireceginiz mutlu günleriniz olsun
Bildiğim kadarıyla anne kediler, yavruları iki aylık olduktan sonra emzirmeyi bırakıyor.
ya okadar kedi baktım 4,5hatta 6 aya kadar emziren bile vardı
Tipe bak ya hahshshshs ben emzireyim ulan gelsin
Fizyolojik olarak durumun buna aykırı 😂😂
Kahroldum
Tipe bakk 😍
@dionysosjai
Ondan dolayı olabilir mi
Ay kedim sandım şağdödağxğgö ben iyi değilim kesin. d
Jfkfkfkf o ağzını açan kediye benziyor
Anne kediler çoğu zaman kendi yavrusunu emzirme süreci geçtikten sonra emzirmeyi bırakır ve bakmak istemez annelik içgüdüsü kayboluyor biraz. Anne kediler zaten 2 ay içersinde emzirmeyi bırakır mama ya da yaş mama yiyor ise sıkıntılı bir durum değil sütüde su ile karıştırıp verebilirsin benim kedilerimde böyle bir durum yaşadı korkulacak bir şey değil, sadece yavru kedi maması tercih etmelisin büyüyene kadar.
O tiple neler başarıyor bı bilsen 😀😍
@dionysosjai olsun ya benim minnosuda sev annesi😀😍
Severim tabikiii yerim bile.
@dionysosjai ya baktığım bütün kediler hemen hemen 5 hatta 6 aya kadar anneleri emzirdi çok erken degilmi daha 3 ay dolmadı
Benim veterinerim ilk 2-3 ay aralığında emzirmeyi bırakması gayet doğal dedi bütün kedilerimde 2. ayda emzirmeyi bıraktı bende süte başlattım, yavru kedi mama yiyorsa sıkıntı değil bu durum.
@dionysosjai evde değilim oğluma Yavru kedi için yaş mama al dedim oğlum yedimi diyorum annesi yedi diyor 😂
Aaa anneye bak. d yavru kediyi bir odaya kapatıp yedirsin anne kediden ayrı kalsın annesi tabiki izin vermez yemesine bulmuş yaş mamayı.