Evcil Hayvanlar 1 ay İki erkek kedim var, evde dışarı çıkmıyorlar. Hiç kısırlaştırmazsam bir problem olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kedilerde erkeklik gururu denen bir şey var mı? İki erkek kedim var, evde dışarı çıkmıyorlar. Hiç kısırlaştırmazsam bir problem olur mu? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MelisaDurgun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Kesinlikle kısırlaştırmalısın. Bir kere her yere işerler. Yaşadığım için biliyorum. 0 0 Yorumla
s Alfoo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Birbirlerine hallenirler ama işlev olarak bir şey yapmazlar, kısırlaştırmak daha mantıklıdır 0 0 Yorumla
pelinerdogn111 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% 1 ay yaaaaa ahahahhaha çok tatlı inan hiç bilmiyorum olabilir hahahahhahahahah 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 35 1 ay Kızan olduklarında evden kaçarlar ve her tarafa püskürtürler. Kısırlaştırman daha iyi 0 4 Yorumla Soran 1 ay Erkek erkeğe de ilişki oluyor kedilerde Yorumla Soran 1 ay Kediler de de* Yorumla kadans 1 ay Olmuyor öyle şey. Anca birberlerinin üzerine çıkar ama bir şey yapmaz Yorumla Soran 1 ay İnternette evde dişi kedi yoksa iki erkek kedi ilişkiye girebilir yaziyor Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kedi de olsa erkektir sonuçta ağrina gider 0 2 Yorumla Soran 1 ay Cidden gider mi ki Yorumla Soran 1 ay Yoksa zevkine mi bakar acaba Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Her tarafa işerler 0 4 Yorumla Soran 1 ay Birbirleriyle ilişkiye gircek gibiler Yorumla KaraMizah34 1 ay Öyle bir şey olmaz ama kısırlaştır Yorumla Soran 1 ay İnternette evde dişi kedi yoksa iki erkek kedi ilişkiye girebilir yaziyor Yorumla KaraMizah34 1 ay Hiç görmedim Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay O nedir yaa jsjs 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ya kanka evde dişi kedi yok şimdi biri diğeriyle arkadan cinsel ilişkiye girerse diğeri üzülür mü? Yorumla GentlamanBoys 1 ay Hayvanlar bile o kadar aşağılık olamiyor insanlarda var o güzel kardeşim sadece üzülme yani 😅 Yorumla
punishar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Ya gay olurlarsa 0 1 Yorumla Soran Yeni 1 ay Gay olmak isterlerse olsunlar tabi ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesinlikle kısırlaştırmalısın. Bir kere her yere işerler. Yaşadığım için biliyorum.
Birbirlerine hallenirler ama işlev olarak bir şey yapmazlar, kısırlaştırmak daha mantıklıdır
yaaaaa ahahahhaha çok tatlı inan hiç bilmiyorum olabilir hahahahhahahahah
Kızan olduklarında evden kaçarlar ve her tarafa püskürtürler. Kısırlaştırman daha iyi
Erkek erkeğe de ilişki oluyor kedilerde
Kediler de de*
Olmuyor öyle şey. Anca birberlerinin üzerine çıkar ama bir şey yapmaz
İnternette evde dişi kedi yoksa iki erkek kedi ilişkiye girebilir yaziyor
Kedi de olsa erkektir sonuçta ağrina gider
Cidden gider mi ki
Yoksa zevkine mi bakar acaba
Tenhada kıstırırlar seni
Insan mi bunlar ne gururu jgkhjgh
Her tarafa işerler
Birbirleriyle ilişkiye gircek gibiler
Öyle bir şey olmaz ama kısırlaştır
İnternette evde dişi kedi yoksa iki erkek kedi ilişkiye girebilir yaziyor
Hiç görmedim
O nedir yaa jsjs
Ya kanka evde dişi kedi yok şimdi biri diğeriyle arkadan cinsel ilişkiye girerse diğeri üzülür mü?
Hayvanlar bile o kadar aşağılık olamiyor insanlarda var o güzel kardeşim sadece üzülme yani 😅
Ya gay olurlarsa
Gay olmak isterlerse olsunlar tabi ki
Dişiyi görsünler şeytan gibi olular