Hangi hayvanı görünce içinden onu yemek geliyor? 🐈🐱🐾💕

𝐸𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎
Hangi hayvanı görünce içinden onu yemek geliyor? 🐈🐱🐾💕

𝐸𝑑𝑎𝑚𝑒𝑑𝑎
Ne olacak başka? Şaka şaka:
Kedileri 😻🐈 Yia Maşallah böylesine çok masum sevimli tatlı güzel canlılar olabilir mi yia Neredeyse içimden sarılmak öpmek geliyor o kadar çok seviyorum kedileri Rabbim öylesine güzel yaratmış ki onlara sevgi göster çok mutlu oluyorlar sokakta denk geldikçe seviyorum kedileri sevmeden duramıyorum ki zaten 😅 o masumluğu görünce kurban olurum ben onlara canlarım benim 😊
Ben her hayvanı seviyorum ama rakunlar bir başka şirin benim için sadece tatlı oldukları için değil aynı zamanda oldukça zeki canlılar ve tam kafa dengi canlılar yani komik buluyorum. kendileri yiyecek yiyebiliyorlar tıpkı insan gibi. hareketleri komik ve oldukça enerjikler. bu yüzden bir tane rakun almak isterdim.
Evin önünde mama vermemi bekleyen bir sürü kedinin o mutluluğu beni mutlu ediyor. Kediyi köpeği kucağıma alıp sevemiyorum ama kedilerin bakışı teşekkür ediyormuş gibi ses çıkarmaları beni duygulandırıyor
Cevap
32Cevap
Kediler kesinlikle 🐈
Kediler, köpekler, tilkiler ve kuşlar. Kirpi görebilsem ceplerim hemen de yok be ya ¢
Koyun keçi inek 😄😄😄 sebebsizce aklıma mangal kavurmaaaa geliyor kuzu çevirme neyse sakinim 🤪🤪🤪🤪😃
Kedileri severim işyerimde 13 tane sokak kedisi var yemlerini yer giderler.
Minnak kediler ve minnak köpekler ölüyorum bitiyorum görünce ya ağzıma atasım geliyor Allahım ne güzel yaratmış 😍😍
komşumun av köpeği yeni yavruladı, hepsi birbirinden efsane ama bir tane var beyaz o süper süper
şiş kebabı kuzu ciğeri harika olurdu 😂😂
Hiçbiri hayvanları seviyorum ama korkuyorum gerçekten
Kediler, yumoş yumoş oluyorlar ya sevmeden duramıyorum, çok tatlı oluyor bazıları😻
Muhabbet kuşunu resmen yutuyorum sanki insan karşımdaki :)
Evdeki minik kusu. Severken yumusaktan isiririm arada, kiziyor ama seviyor da. 😄
Kuzuları hele o sesi çıkardıklarinda varya meeee bayılıyorum
Baaağzı kadınlar.
Kedi fare kuş bide sosis köpekler
Kuzu, koyun, keçi, inek, dana 😃
Kediler ve kuşlar 🐈 🐦
Yavru hayvanlar
Dana , kuzu , koyun , tavuk falan
Kedi, panda, tavşan köpek
kedi kedü kediş :D
Tombis kediler ve yavru köpekler
Kedi aşığıyım. Kediler.
Kuşlar ❤️