Selamlarrr üyecanlar, Ben birkaç ay önce bir köpek sahiplendim, kendisi her şeyim oldu. İnsanlardan daha çok anlayışlı, sadakatli. Tabii şimdi kendisi biraz büyüdü 💜 Siz de hayvan sahiplenmeyi düşünüyor musunuz?
Hayvan sahiplenmeyi düşünüyor musunuz? En son hangi hayvanı sahiplendiniz?
Hayır düşünmüyorum. Sitede oturuyorum ve uygun bulmuyorum evde hayvan beslenmesini. Bahçeli evlerde daha doğru olur. Temiz titiz bir kadınım, tüy ve benzeri şeyler beni rahatsız eder. Ayrıca büyük oğlumun alerjisi var.
Fakat bahçeli evim olsa bir kaç cins köpek ve kedi beslerdim.
Hayır düşünmüyorum maalesef. ama her zaman için şirin bir beagle istemişimdir çünkü çok oyuncu oluyorlar sahiplerine aşırı bağlılar ve çok eğlenceli bir köpek ırkı. fakat hem fazla sorumluluk istediği için hemde site evlerinde beslenmeye uygun olmaıdğı için maalesef alamıyorum. ama bir gün kendi evime çıkarsam mutlaka hayalim böyle bir köpek almak olacaktır. bunların dışında bir de rakun beslemek isterdim ama sanırım türkiye de bulunmuyor.
Muhabbet kuşum vardı iki tane ama çok iyi ilgilenemiyordum bir de yumurtladıklarını görünce verdim aldığım yere. Şimdi kedi almak istiyorum ama cesaretim yok, oğlumun tepkisinden çekiniyorum.