Evcil Hayvanlar Kedim 4 aylık, kilosu normal mi? Nutellacikk Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bana kilosu biraz fazla geliyor. Sizce normal mi yoksa çok mu kilolu? Kedim 4 aylık, kilosu normal mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Kilosu ence iyi 0 0 Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Biraz şişko gibi sanki belki de fotoğrafta öyledir ama tatlı 1 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 4 aylık olduğundan emin misin? Bana en az 2 yaşında gibi göründü de. 0 1 Yorumla Nutellacikk +1 yıl 4 aylık, 1 aylıkken sahiplendim Yorumla
DahabellideğiI Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ya senin kedin miiii benimde var çok tatlıymış bu tekirler çok yaramaz oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben kedileri sevmem. çocukken saldırdı ve evimizin eşyalarını parçaladı ayrıca erkek kediler kızgınlığa girince mahfediyor 0 1 Yorumla justimagineit_ +1 yıl Soruyla alakası nedir? Yorumla
zagorzebani Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Kaç kilo şu an tekir için biraz şişman duruyor evet tekir kediler zayıf olur 0 5 Yorumla Nutellacikk +1 yıl 2 aylıkken 1.5 kiloydu Yorumla zagorzebani +1 yıl Fazla bence ağır hareket eden scothis ler vs o kiloda mamayı azalt bir kaç gün içinde alışır keser ağlamayı Yorumla Nutellacikk +1 yıl Her gün tavuk ciğeri veriyorum artık 2 haftada bir vericem Yorumla zagorzebani +1 yıl Haha verme verme bı de lazerle vs koştur biraz Yorumla Nutellacikk +1 yıl Aynen denicem 😅😅🌸 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Oy maşallah biraz tosuncuk sanki 💞🤣 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 305 cevap paylaştı. Diyete sokalım arkadaşı. 1 0 Yorumla
ResitKisi Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Bence normal değil. Emin misin 4 aylık olduğundan? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kilosu ence iyi
Biraz şişko gibi sanki belki de fotoğrafta öyledir ama tatlı
4 aylık olduğundan emin misin? Bana en az 2 yaşında gibi göründü de.
4 aylık, 1 aylıkken sahiplendim
Ya senin kedin miiii benimde var çok tatlıymış bu tekirler çok yaramaz oluyor
ben kedileri sevmem. çocukken saldırdı ve evimizin eşyalarını parçaladı ayrıca erkek kediler kızgınlığa girince mahfediyor
Soruyla alakası nedir?
Kaç kilo şu an tekir için biraz şişman duruyor evet tekir kediler zayıf olur
2 aylıkken 1.5 kiloydu
Fazla bence ağır hareket eden scothis ler vs o kiloda mamayı azalt bir kaç gün içinde alışır keser ağlamayı
Her gün tavuk ciğeri veriyorum artık 2 haftada bir vericem
Haha verme verme bı de lazerle vs koştur biraz
Aynen denicem 😅😅🌸
Oy maşallah biraz tosuncuk sanki 💞🤣
Diyete sokalım arkadaşı.
Yaa yerim bunu bence normal kilosu
Tipini yesinler senin kedi😂😊
Bence normal değil. Emin misin 4 aylık olduğundan?
Kgsikaçki normal gibi
avcı hateketli bunlar
Sen söylemesen 7-8 aylık felan derim
Tombiş olmuş bu :ı
Bunu yerim be tatliyimis
normal değil desek diyete mi sokcaksın?
Maalesef dana gibi evet
2 öğün az verebilirsin
Normal görünüyor
Tombul gibi
Bir tık fazla
Normal