Şarkı söylüyorum ona kulak verip böyle dinliyor beni, ona özel şarkım var söyleyince dinliyor. Sizce sevildiğini anlar mı kuşlar?

Şarkı söylüyorum ona kulak verip böyle dinliyor beni, ona özel şarkım var söyleyince dinliyor. Sizce sevildiğini anlar mı kuşlar?
benim kuşu eskiden ilgilendiğim zaman kafesi açtığımda direkt bana geliyordu biraz ilgilenmedim gelmiyor şimdi tekrardan ilgilendim hemen bana doğru geliyor
Bence her canli hisseder benimkide kafesi acdimmi direk omzuma konar
Bilirler
Cevap
10Cevap
Evet her hayvan biliyor
Ben yıllardır besliyorum dedem Türkiye 1. si imiş kanarya öttürme yarışmalarında pilaketleri var ben şu an jumbo ingiliz kırması erkeğim var çok tatlı çok uysal sürekli elimde top gibi oynuyorum sevildiğini bilir meselâ biri kuştan korkarsa oda korkar hayvanlar hisseder ismide Başkan jumbo ya Jumbo Başkan derim ona baya iri
Peki ağzını sürekli oynatıyor neden?
Vitakraft yem
Fizzy konuşturucu yem
Fizzy kondisyon yem
Fizzy mama
Özel Mama
Ballı kraker
Meyveli kraker
Dal darı sarı ve kızıl
Yulaf tohumu
Kenevir tohumu
Kalamar kemiği
Mineral blok
Kuş kumu anasonlu
Nutri vitamin+amino asit
Nutri multivitamin
Avimineral
Nature plan mineralli içme suyu
Banyo suyu
Bit pire tozu
Zürich mineral power
Bunlardan veriyorum
Nasıl yani
Yani konuşacak gibi sürekli gagasını oynatıyor
Gaga gıcırdatmamı
Çoğu zaman muhabbet kuşunuzu gözlemleyebileceksiniz. yalakalık yapmak başını tüyleri olmadan gömmeden hemen önce uyuyakalmak veya basitçe dinlenmek. bu gagalayan gaga bu nedenle onun ifade etmek olacak sağlıklı bir beden onun kadar memnuniyet. Bu durumda endişelenecek bir şey yok, çünkü bir kedinin mırlaması eşdeğeri. yapan bir muhabbet kuşu gagasını tıkla mekanik olarak güven içinde ve hissediyor kendi ortamında iyi. Bu gaga öğütmelerine ek olarak, muhabbet kuşu ciyaklamaları.
Evet işte öyle tıklatıyor birbirine özellikle ben onunla konuşurken şarkısı var ona özel yani kendim cıkardım şarkıyı uydurdum onu söyleyince tıklatıyor birbirine gagasını. Neden yapıyor bunu?
Hoşlanıyor seviyor onu yapmanı memnuniyet göstergesi
Yaa bak şimdi öğrendim iyi oldu bende mutlu oldum şimdi. Teşekkür ederim yorum için.
Rica ederim ekledim bir şey olursa yaz
Muhabbet kusları sevildigini ilgi ve alaka gösterildigini hissedip anlarlar bir zaman sonra seslendiginde sana gelicek... 🥂
Evet biliyordur bendeki kuş aşkım cicikus falan diyor
Ne güzel ya
Bence anlarlar bu arada çok güzel poz vermiş :))))
Bilmez olurlarmı benim kuşum tatlı kelime edince konuşmaya başlıyor kızınca tık yok
Bence biliyor zira bizde de sultan papağanı var, sevince göz kapağını hafifçe kısıyor, buradan anlıyorum
Hisseder 😊 çok tatlı ya yerim🙂😊
Biliyordur diye düşünüyorum
sevildiğini her canlı anlar :) :)
Evet anlarlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?