Evcil Hayvanlar Siyah beyaz köpeğime ne isim koysam sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor beyaz ağırlıklı ara ara siyahlar var çok tatlı yavru köpüş ince uzun olan cinslerden cins köpek değil yani normal Güncellemeler+1 yıl güzel öneriler gelmiş herkese teşekkürler bunlardan birini seçicem Güncellemeler+1 yıl Bu arada köpek erkek Siyah beyaz köpeğime ne isim koysam sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Bence ismi zeki olsun 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl black/white = bayt ( iki kelimenin ingilizce okunuş karışımı ) ;) bilek / wayt = bayt :) Kaynak mabadım ;) 1 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl MoonpieNegro ya da Nero HalleyBlack jack Karakof VolfiKarabaş 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Zebra koy farkın olsun 😂Cidden yalnız bu ismi hiç duymamıştım tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Zebo. Zebranin kısaltması. Birinde daha duymustum 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Dişiyse mira koy erkese budy ya da dusty 1 2 Yorumla Soran +1 yıl erkek Yorumla Arda1966 +1 yıl Aklına yatan isimleri say hangisine tepki verirse o olsun Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Zico (ziko) koy, eski kedimin ismiydi😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kitmir Olsun Peygamberimizin Köpeginin Adı 1 6 Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Peygamberimizin değil ashabı kehf'in köpeğinin adı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kalbi_mecruhh Benim Az çok Bilgim var Başkalarına anlatın doğru Benden Çok ihtiyacı Olanlar daha çok var Hanımefendi Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Peki beyefendi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kalbi_mecruhh Soru sorarak İnsanları Daha iyi bilgilendirirsiniz Ögrenmek isteyen Bu sekilde ögrenir bu sekilde duruşunuzu Karakterinizi Belli Edersiniz hanımefendi Yorumla Kalbi_mecruhh +1 yıl Tamam beyefendi bundan sonra öyle yaparım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kalbi_mecruhh takipleşsek uyar mı? Sizin için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl alacalı 😄 1 6 Yorumla melihserhatkertil +1 yıl Profil fotomdaki yazı doğrumu çoğunluk olarak? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @melihserhatkertil ne demek istedin la anlamadım Yorumla melihserhatkertil +1 yıl Profil foto sundaki yazım kırmızı yazi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @melihserhatkertil beni iter aksine Yorumla Soran +1 yıl Melih sorumdan defol git takıntılı ruh hastası kızları rahatsız etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
ismiyok94 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Cancan 1 4 Yorumla melihserhatkertil +1 yıl Profil fotomdaki yazı doğrumu çoğunluk olarak? Yorumla ismiyok94 +1 yıl Yok öyle birsey😂erkekleri milletlerine göre secmiyoruz Yorumla melihserhatkertil +1 yıl Niye esmer sevmiyonuzmu Yorumla ismiyok94 +1 yıl Esmer seven esmer sever ben zaten esmerim sarışınlar daha çok ilgimi çekiyor sanirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bence ismi zeki olsun
black/white = bayt ( iki kelimenin ingilizce okunuş karışımı ) ;)
bilek / wayt = bayt :) Kaynak mabadım ;)
Zebra koy farkın olsun 😂
Cidden yalnız bu ismi hiç duymamıştım tavsiye ederim.
Zebo. Zebranin kısaltması. Birinde daha duymustum
Dişiyse mira koy erkese budy ya da dusty
erkek
Aklına yatan isimleri say hangisine tepki verirse o olsun
Zico (ziko) koy, eski kedimin ismiydi😅
Kesinlikle "pongo" olmalı ☺️😊🥰
Zeytin koy adını
Kitmir Olsun Peygamberimizin Köpeginin Adı
Peygamberimizin değil ashabı kehf'in köpeğinin adı.
@Kalbi_mecruhh Benim Az çok Bilgim var Başkalarına anlatın doğru Benden Çok ihtiyacı Olanlar daha çok var Hanımefendi
Peki beyefendi.
@Kalbi_mecruhh Soru sorarak İnsanları Daha iyi bilgilendirirsiniz Ögrenmek isteyen Bu sekilde ögrenir bu sekilde duruşunuzu Karakterinizi Belli Edersiniz hanımefendi
Tamam beyefendi bundan sonra öyle yaparım.
@Kalbi_mecruhh takipleşsek uyar mı? Sizin için
Beşiktaş 🤣
Beşiktaş 😊
Poseidon
Perseus
Plüto güzel olurdu
Oreo koy erkekmiş
Pufi 🎈
Max koy 🐶
Pulsar köy
rufus
Beşiktaş ( Köpekleri seviyorum.)
Pulsar
Raki çok yakışır
Maxxx
Bejeka
Karabaş
Beşiktaş
Çomar
profiteröl
alacalı 😄
Profil fotomdaki yazı doğrumu çoğunluk olarak?
@melihserhatkertil ne demek istedin la anlamadım
Profil foto sundaki yazım kırmızı yazi
@melihserhatkertil beni iter aksine
Melih sorumdan defol git takıntılı ruh hastası kızları rahatsız etme
😄😄😄
Gofret , köpük
Ferao
Cancan
Profil fotomdaki yazı doğrumu çoğunluk olarak?
Yok öyle birsey😂erkekleri milletlerine göre secmiyoruz
Niye esmer sevmiyonuzmu
Esmer seven esmer sever ben zaten esmerim sarışınlar daha çok ilgimi çekiyor sanirim
Kömür
beşiktaşlı
Yin yang olsun ismi
Kıtmir koy