Çok teşekkür ederiz 🙏🏽 Kan nakli bulursak iyileşme sürecimiz daha hızlı olacak instagram sayfamızı paylaşırsanız hikayenizde etiketleyip belki daha kolay bulabiliriz şimdiden teşekkür ederiz 🤍
Paylaşabildiğiniz kadar yere ilan atın gönüllü çıkacaktır illaki. İzmirdemisiniz ve kedinizin kanı ne? 3 kedim var ikisi hasta/hastalık atlatmış olduğu için veremiyor ama biri gayet sağlıklı izmirdeyseniz verebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle çok geçmiş olsun. umarım iyileşir :( hayvanları çok sevdiğim için çok üzülüyorum.
Çok teşekkür ederiz 🙏🏽 Kan nakli bulursak iyileşme sürecimiz daha hızlı olacak instagram sayfamızı paylaşırsanız hikayenizde etiketleyip belki daha kolay bulabiliriz şimdiden teşekkür ederiz 🤍
Rica ederim ne demek şimdiden düzelir umarım 🤍🙏
Öncelikle çok geçmiş olsun. Şeyda Erdoğan'a kesin yollayın, hikayesinde paylaşacaktır.
Paylaşabildiğiniz kadar yere ilan atın gönüllü çıkacaktır illaki. İzmirdemisiniz ve kedinizin kanı ne? 3 kedim var ikisi hasta/hastalık atlatmış olduğu için veremiyor ama biri gayet sağlıklı izmirdeyseniz verebilirim
geçmiş olsun
Çok teşekkürler instagram sayfamızı hikayenizde paylaşabilir misiniz lütfen elbet yararı olacaktır ve sağlıklı mutlu yıllar dilerim 🙏🏽🤍
sokaktan kediden