Ev sahibim izin vermiyor diye sokakta bakmaya başladım sonra bir gün acelem vardi mama vermeden bir yere gittim peşimden geldi evin oraya bıraktım bir saat sonra geldim ki yok. Bir daha da göremedim 25 gün oldu. Çok özledim mızmızımı çok

Ev sahibim izin vermiyor diye sokakta bakmaya başladım sonra bir gün acelem vardi mama vermeden bir yere gittim peşimden geldi evin oraya bıraktım bir saat sonra geldim ki yok. Bir daha da göremedim 25 gün oldu. Çok özledim mızmızımı çok
Küçükse gelemeyebilir. 😔
Bizim bahçede baktığımız kediyi mahallemizin çocukları rahatsız ettiği için babam uzaklaştırmıştı. Araba ile götürmüştü, bıraktığı yerin yürüme mesafesi 20-30dk. Yavru değildi, biraz daha büyüktü. Aradan 2 gün geçti, geri gelmişti.🥹 kedilere nankör diyorlar ya demesinler. Onlar rızıklarının insandan değil de Allah'tan geldiğini biliyorlar.
İnşallah bu ufaklıkda iyidir.🙂
Bu da kayboldu bir kere üç gün aradım sonra kendi geldi. Bı baktım arkamda voo voo diyor sesi de çıkmıyor 🙂 şimdi herhalde birileri alıp götürdü çünkü çok açılamaz bu bebek. O kadar tatlıydı ki bebişim
Cevap
2Cevap
Döner bence
Dönmez, dönmesini bekleme. Her yeri ara durmadan, bulursun illaki...
Tabikide dönmez...
Neden
Umarım iyi insanlara denk gelmiştir küçüğüm💜
Yaa bu çok tatlı
He ya sesini duysan çıkmazdı bir de videosu da var istersen atarım dm den
Donmez artik
Zor 🙄
Çok tatlıydı pezecenk ya 😞
Ben de öyle tahmin ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?