Bir kediye sahip olmaktan daha güzel bir şey varsa o da birden fazla kediye sahip olmaktır. Keşke benim olsalar neyse akşam eve gidince benimkileri mıncıklarım 😃Bundan sonra love me değil, meow me.. 🦁
Çok tatlılar ama ben evde besleyemem, hep üstüme çıkıyor kediler ve tedirgin oluyorum. Sanki anlıyorlar tedirgin olduğumu ve inadına kucağıma oturuyor veya bacaklarıma dolanıyorlar.
Kediler enerji canlısıdır ve sevgi enerjisini taşırlar. Sen de ki negatif enerjiyi almak için ısrarla sana yakın oluyorlar. Mesela çok sevsen kucağına gelmezler ama sevmediğin için, o enerjiyi senden almak istiyorlar. Bir kedinin sizi seçmesine izin verin bence. Değişimi gördüğünüz zaman çok şaşırırsınız :))
Sevmiyorum değil seviyorum ama uzaktan😅 iki arkadaşım kedisi var ikiside kucağımdan inmiyor ama alışamıyorum. Birde kot giydiğimde özellikle kucagimdayken tırnaklarını bacaklarıma geçiriyorlar. Bende çok negatif enerji mi var simdi ondan mı?
Şöyle söyliyim hani negatif derken daha çok üzüntü ve stres duygularını hissediyorlar. Bir kediden hisleri saklayamayız yüzünüz gülse de o sizin hislerinizi görebilir ve ihtiyacınız olan pozitif enerjiyi size vermek ister. Mesela kedilere nankör derler yemek verirsin ama sevmek istediğinde sevdirmez kendini. Çünkü kediler sen bana yemek verdin beni sevmeyi hak ettin gibi karşılıklı iyilik ve çıkar ilişkisi nedir bilmezler. Gerçekten ihtiyacı olana kendilerini sunarlar. Sadece bir hayvan olarak bakıldığı için kediler ile ilgili insanlar çok yanlış şeyler biliyor :))
Yia Maşallah 😻 Çok Tatlı Sevimli Masumlar Çok mutlu olurdum hepsini öper sarılırım 😊 kedi aşığım zaten ben Rabbim ne güzel yaratmış bu güzellikleri kötülükler den belalardan korusun Allahu Teala amin
Çok sempatik çok datlu çok hoş duruyorlar.. Severim de kedileri ama Allah sahiplerine bağışlasın derim sadece.. Benlik değil kedi ya da başka bir hayvan beslemek..
Çok tatlı kediler gerçekten. ben açıkçası köpekleri daha çok seviyorum hep bir beagle cinsi dişi bir yavrum olsun isterdim. onu parkta gezdirmek ve birlikte fotoğraflar çekilmek ve büyüğünü izlemek. ama kedileri de seviyorum tabi ki sadece köpek gibi sürekli dışarıya çıkartamadığım için tercih etmezdim
Ne mi hiss ederim ay bayılırm hepsini ayrı mıncırırım büyüdüynü izlemek zevkli oluyo bir de oyuncu oluyolar masum masum bakıp istediklerini yaptnrma potensialları yüksek bir ısırmasalar çok dha güzel olur
Ablacım binde bir ihtimal o ya. 100 kişiye kedi kılı tuttur 3 tanesinde belki alerjik bir durum görülür. Kediler canlılar arasında en temizi olanlardır