Cok kötu bir sey yaptim?

2 buçuk ay önce küçük bir yavru bebek köpeğim oldu, köpek sahibi olmak istediğim için ve hayvanları sevdiğim için internette sevimli bir kopek arıyordum, bir kızınin paylaştığı köpeği gordum interneten o adres te getirecek onu dedi ve yemek kopekler icin bezi ve sut yavrular icin onun için verecek her şey dedi sadece biri onu iyi baksin sahiplensin bedava veriyor kopegi seviyordular onu yoksa oyle birsey yapmazdilar cok pahali mama sut bezi aldilar onu da bana verdiler... o kopegi getirmis aldim onu hatta annem bastan dedi alabilirsin ama kopek evde geldiginde bana cok kizdi at onu falan dedi yok dedim oyleyse kopek benle 1 ay kaliyordu odamda uyuyordu birlikte benle ama 1 ay sonra annem ve kardesim ayri eve onu brakmislar o ev bizim ev ayni yerde sadece o ev cok soguk hic soba yakmadigi icin ve eski evimiz o ben uyurken onu o odaya koymuslar uyandığımda almak istedim ama benimle dalga geçti ve izin vermedi, benim için olay çıkardı annem babamdan bosanacagini soyledi, tabikide ben ozaman kopegi oraya brakmistim ona yemek su goturuyordum odaya hatta orada yatak da var o yatakta da koydum onu uyusun diye ama o hep iniyor yataktan oyle geziyor kucuk yavru ne yapacak ki, bana cok izin vermedi odaya gireyim gunde iki kez veriyorum ona bir kez sabah bir kez aksam o da hemen diyo ver de cik odadan yoksa kizarim bende oyle yapardim, o odada cok pis olmus her yerde bok kopek orada hasta olacak 10,12 gun temizlemiliyor o oda her yere bok yatakta yerde butun odaya bir suru bok etmis bez de yok artik tabikide ben ona diyorim bi brak lutfen temizleyim onu sadece yok diyo orada gidemezsin her gun tamam yarin temizlersin yarim temizlersin diyo tamam diyorum kopek de tabikide ısırmaya başladı sinirden mi neyden mi bilmiyorum zaten hep yalniz soguk odada orada zaten de pis kokuyor bok de varmis... cok pisman oldum onu aldigim icin Şu an onu birine versem de olmaz kimse istemez ki bende insanlara inanmam ya ona biri birsey yaparsa...
Hicbir fikir aklima gelmiyor evden gitmek istedim parayo
Güncellemeler
+1 yıl
Ben size ne dedim ki dedim ki kopegi aldim annem bastan izin vermis bana benle kaliyordu ona butun sevgi dunuyada verdim benle bir ay ayni yatakta uyuyordu o ama annem ben uyurken odaya koymus izin vermedi artik cikarayim diye neden hoyle davraniyorsunuz ki yardim istedim pisman oldum dedim zaten
Cok kötu bir sey yaptim?