Merhaba her kese bahçemde görseldeki kuş geldi bayadır da gitmiyor ve ben kuşlara temas edemiyrm ürkütüyor tüylerm diken diken oluyr ek olark kedim var eve hapsettim şu an kediyi zarar vermesin diye ben nasıl yapayım da dokunmadan bu kuş uçsun

Merhaba her kese bahçemde görseldeki kuş geldi bayadır da gitmiyor ve ben kuşlara temas edemiyrm ürkütüyor tüylerm diken diken oluyr ek olark kedim var eve hapsettim şu an kediyi zarar vermesin diye ben nasıl yapayım da dokunmadan bu kuş uçsun
Yavru gibi görünüyor biraz zamana ihtiyacı var. çok şirin bu arada :/
Ne kdr ürksemde şirin olduğuna katılıyorum ve uçmayı sonunda başardı umarım evini bulur
Bırak kediyi
Doğanın dengesine karışmayın
Yapmayın yaa hayvan uçamıyor acımasız olmayın
Ölmek için derken?
Sizinle asla aynı fikri paylaşmıyorum yardım etmesi taraftarıyım. Eğer onları görüyorsak kurtarmamız içindir diye düşünüyorum. Görmesek tamam doğanın kanunu diyebiliriz ama görüpte başka bir canlının öldürmesine izin vermek acımasızca. Ayrıca kedi aç falan da değildir o hanımefendinin kedisiymiş aç bırakacak değil.
@MaviVera yav ben kediyi yavruluğndan beri kulağna okuyorum evcil kedi olarak kuşlara zarar vermek sana olmaz siz kediye verin diyosunz tam ürküyrm kuşlardan ama acımasız da diyilim diyer hanımefendi haklı ormanda olsa doğa kanunu ama gözünün önünde avlanmasna müsade etmek yapmamam ben şahsen
Durumu nasıl
Cevap
3Cevap
Yavru kus tamamen ucması ıcın bır ıkı gune ıhtacı var onune yıyebılecegı seyler koyman lazım
ekmegı ıslatarak koyabılırısın haslanmıs bugday da olabılır
Sefkatını hıssettı senın
Korkmuş masumcuk hasta ya da yaralı sanırım uçamıyor yoksa giderdi yemek ne veriyorsun birinden yardım alabilirsin ya da veterinere sorabilirsin
Suda ver
Kuş ne oldu duruyor mu?
Yavru o uçamaz
Korkmayan biri uçursun
Yaralı olabilir mi?
Emin misiniz uçmayan kuş ilk defa gördüm ürktüklerinde uçmazlar mı zaten korktuğu belli yardım edin lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar