Olay İzmir'de bugün yaşanmış. Sağanak yağış yüzünden su birikintileri arasında kalan fareye kalp masajı yapılmış.
O da bir can sonuçta ama ben cesaret edemezdim galiba :(

Olay İzmir'de bugün yaşanmış. Sağanak yağış yüzünden su birikintileri arasında kalan fareye kalp masajı yapılmış.
O da bir can sonuçta ama ben cesaret edemezdim galiba :(

Tamam yüreği güzel birisi. Helal olsun. Ama kalp masajı yaparken hayvanın kafası suyun içinde. Zaten oksijen alamıyor ya da az alıyor. Faydası olmaz ki.
Korkarım ben bi ara annem dış kapıyı açık bırakmıştı ev havalansın diye halılarda yıkamadan yeni gelmişti eve bi baktık lağım faresi içeri girdi evde dolanmaya başladı fareden kurtulunca annem halıları aynı gün tekrar yıkamaya göndermişti pis hayvanmış
Geçen haftalarda yolda yürürken önümde bi an yerde yatarken gördüm çok korktum ani görünce. Ölmüştü zaten. Bu farenin son durumu neymiş yaşatabilmişler mi
Allah'tan fareden korkmuyorum iğrenirim biraz , ama onu böyle görünce ne bileyim ya 😅😅😅 bilmiyorum yapar mıyım yapmaz mıyım bilmiyorum 😂
Ay inşallah 😂😂😂
Cevap
52Cevap
Böyle kalbi güzel iyi insanları görünce mutlu oluyorum. iyi ki varlar :) ben bilmediğim için yapamazdım ama bilseydim denerdim
Bizim aptal, geri-zekalı insanlarımız bu olaya gülüyor vesaire de asıl gülünecek, acınacak halde olanlar bu insanlar işte.
Belki kadın lağım faresi besliyor evde belki hayvanları seviyor
Lağım faresi hayvan değil mi?
Böcek besleyen, örümcek besleyen var?
Acınacak hallerine yazık
Ya abla bana hiç samimi gelmiyor böyle hareketler :( Bunu yapan insanın, tarlasını basan böcekleri, yiyeceklerde oluşan tırtılları, hamamböceklerini, sivrisineği, kara sineği falan da önemsiyor olması lazım :( Saçma bir şey :(
ekolojik denge açısından besin zincirine katılıp kurtarıcı olmak yanlıştır. bu tür hayvanlar başka canlıların ölümüne neden olabilir. şöyle düşünün, seri bir katilin canını kurtarıp daha çok öldürmesine neden olmak ister misiniz?
Kız başardı mı, fare yaşıyo mu merak ettım. Kızı da tebrik ederım baya ilgili ve üzülmüş farenın o haline.
Yalnız yanılmıyorsam kendı yapmadı, öyleyse ilginç.
Güzel hareket.
ben yaralı bir hayvana yaklaşamıyorum ona dokunursam benim yüzünden ölebilceğini düşünyorum sürekli, ama en fazla küçükken eve fare sokmuştum o kadar
Lağım faresini ölüme terk ederim. Hamamböceğine de yaşam destek ünitesi versinler. Evde çıkınca zehirleyen milletiz kimse demogoji yapmasın.
nur içinde yat splinter usta :(
kadın da veteriner diye cs go oynuyan gamer arkadaşını aramış olm
Yok ya dokunamazdım kedi felan olsa neyse de fareye dokunamazdım, ölsün napayım fazla duyara gerek yok ağlamaya felan.
Mümkünse lağım faresinden uzak durayım. O da benden uzak dursun.
Cesaret ederim, sorun değil. Ama fareye masaj yapacak kadar da aklı dengemi yitirmedim. Hastalık taşıyıcısıdır fareler...
Sağolsun, Allah razı olsun, o da bir can, bende çıplak elle deyil ama elime eldiven giyip aynı şeyi yapardım
Lağım faresi kadar sevilmemek de varmış kaderde... :) Ölsem değil kalp masajı, bayram yapılır... :)
😊😊😊
Benden sana küçük bı hediye 😃
https://youtu.be/BLxfdXR-QB4
Çok teşekkür ederim. 😊 Bende bir aşk yok, bende bir yalnızlık var ama yanlış yerde gezdiğim doğru... 😊 Hayalimdeki dağ başındaki kır evine taşınınca doğru yerde olacağım. 😊
Bahçede köpekler evde kediler çatıda güvercinler olacak. Onlarla gül gibi geçinip giderim. 😊
Hayallerini gerçekleştirmeni dilerim. 😊 Seni durduracak "yokkibişi" 😊
Nasip kısmet... 😊
Her türlü tehlikeli hastalıklara yol açabilir. Adı üstünde lağım faresi. Dokunmazdım ben olsam.
Yaparım da farenin kalbi nerde bilmeden bacaklarını karnını sıkıyor güya kalp masajı 🤣🤣belkide o öldürdü 🤣🤣
Canım ya işte merhamet böyle bir şey fareyi sevmeye bilirsin ama ölüme terk etmek de olmaz oda bi canlı Allah'ın yarattığı
İndanlık ölmemiş, büyük bir cesaret tebrik ediyoruz yalnız samimi konuşmak gerekirse ben elimi sürmem 😄
Yaaa helal bee Allahım onun istediği bir şeyi ona güzel yoldan nasip etsin amin iyi ki varsın iyi insan🙏
Tabi ki o da bir canlı ama hayatta yapamam, ki görüntüsüne bile dayanamıyorum... Kötü oluyorum maalesef.
Hayvanseverim ama fareden cok tiksinirim.
Ilginç geldi biraz.
Bizimkiler bırak kalp mesajını fare diye öldürmeye çalışır hsjdjsjdj
Cesaret ederim de, tercih etmem. Fare de ölsün artık, vicdan diye hastalık menbanı kurtarmak ne.
Hayvan severim ama o hayvan yaşam alanı açısından sağlık tehdidi oluşturuyor dokunmam.
hayvanın öldüğü çok açık görülüyor. yapmazdım
Ben yaparım zaten fareleri elimle yakalıyorum
Görsem ülke sınırlarına kadar koşarım kfnfnfnf
Ayy çok iğrenç bir hayvan o asla dokunmazdım görünce bile midem bulandı 🤢😖
Böyle şeyler yürek ister aferin kiza. Bende olsam bende ayni cesareti gösterirdim.
Çok korkmam fareden ama dokunamam da. Yapamazdım sanırım.
O da canlı yazık ya ben kalp masajı yapamazdim ya cesaret edemezdim😞😞
Karınca olsada o hayvana zarar vermek istemem zarar verenleride uyarırım.
Fareyi sevmeye bilirsiniz ama ölmesine de razı gelmemiştir merhametli olmak başkadır
Fare korkulacak bir hayvan değilki sadece pis bir hayvan çok tuttum
Cesaret edemezdim ben hanimefendiyi tebrik ederim
Dünya işte böyle güzel insanlar için dönüyor. Her türlü hayvan için cesaret ederim. d
yaa ben seviyorum fareleri ama pisler biraz çok tatlılar
Edemem, görsele bakınca ister istemez bir tiksinme oluyor. Helal olsun...
Bunu yapmaya asla cesaret edemezdim. farelerden çok korkarım🤭
Cesaret etmesine ederdim de ters bişey olursa kendimi çok suçlu hissederdim😐
Bilmiyorum ama kobaylarla hayli işim olacak. Tiksinmemem gerekiyor, bende yapardım sanırım. Pek bir bilgim yok kalp masajı hakkında ama
Hayvanseverlik ile delilik arasinda çok ince bi çizgi vardi. Artik o da kalmadi diyebilir miyiz o zaman😂
Hayır yapmam, bunlar hastalık yayan pis hayvanlar sayıları ne kadar azalsa o kadar iyidir
ben gördüğüm yerde öldürüyorum bu kalp masajı yapıyo kafa kırık bide ağlıyo 😂😂
Böyle merhametli insanların hatırına dönüyor dünya.. Ben cesaret edemezdim..
fareyi bilmemde izmirin alt yapısı sıfır arkadaş. Biraz önem gösterin @q şu şehre ya
Belki gtünü sıkıp gevşetiyordur ne biliyorsunuz doğru yaptığını
Evde karşılaşsa canlı haliyle kesin öldürürdü
Ağlayacagina suni teneffus yap bari primci kari😃
Böyle insanlarin kalmasi insanlık adına çok umut verici
Bu kadın ya kafadan sakat ya da profosyonel bir trolcü
Hayranım böyle merhametli duyarlı insanlara.
Cesarwtim olurdu heralde
Dokunamam bile🙈
Suni teneffüs yapsın, o zaman alkışlarim 😁
korkmam ama hastalıklı hayvan sonuçta yapamam öyle
Yapan yapar bakan bakar
Cesaret ederim, öyle korkularım yoktur
helal olsun kadına walla
Kamerayı açmış prim yapıyorlar uyanıklar
Karı tam mal mk evde görse üstüne kanepe fırlatır burada şov yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?