Kapalı alana alısık olmayan canlılar bunlar aglarken kapıyı acıp onu dısarı cıkarman sana karsı ustunluk hareketı olur. Daha zıyade belırlı cerceve de onu kapatman gerekıyorsa bunu yapmalısın
Benimde kedim var daha yavruyken çok yaramazdı çiçekleri falan yerdi yapma dediğimizi yapardı. Güzelce yapmaması gerektiğini gösterdik şimdi çok akıllı odaya falanda hiç kapatmadık çünkü evim nasıl benim alanımsa onun da alanı güzelce uyar yapmamasını göster
İnternette bir sürü video var eğitim hakkında onlardan yararlan ne kadar kızarsan o kadar cazip gelir ona onu yapmak sana inat eder yani daha küçükmüş çabuk öğrenir
ben kızıyorum dinlemiyo internette gördüm burnuna hafifçe vurunca anlıyomuş onuda yaptım dinlemiyo çiçeklerimi koparmış masa hep toprak zorlanıyorum açıkçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kapalı alana alısık olmayan canlılar bunlar aglarken kapıyı acıp onu dısarı cıkarman sana karsı ustunluk hareketı olur. Daha zıyade belırlı cerceve de onu kapatman gerekıyorsa bunu yapmalısın
Elinde kalmasın sal dışarıya dışarısı senden daha güvenlidir.
boş yapma kedi bakmanın zorluğundan haberin yok galiba
Bakma o zaman?
keyfimden mi bakıyorum çok bilmiş kardeşimle babamın isteğiyle geldi eve bokunu bile benden başka alan yok
Elimde kalacak ne demek... Can o can tıkarsan odaya bağırır tabi
off keyfimden mi tıkıyorum acaba geçen mutfakta tek başına heryerin içine sıçmış sürahiyi kırmış peçeteyi mahvetti
Elimde kalcak? O bir bebekten farksız bebeği bir odada bırakabilir misin? Ayrıca elimde kalcak diyorsan hiç sahiplenmeseydin 😠
keyfimden mi sahiplendim sence
O kedi bir bebek sayılır kötü davranmak çok günah
kötü davranmıyorum sinirliyim ona sadece mutfağımın içine sıçtı
sürahiyi kırmış ya patilerine batsaydı daha mı iyi olurdu odaya tıktığım iyiliği için
Benimde kedim var daha yavruyken çok yaramazdı çiçekleri falan yerdi yapma dediğimizi yapardı. Güzelce yapmaması gerektiğini gösterdik şimdi çok akıllı odaya falanda hiç kapatmadık çünkü evim nasıl benim alanımsa onun da alanı güzelce uyar yapmamasını göster
nasıl eğiticem ki
Kaç aylık
4
İnternette bir sürü video var eğitim hakkında onlardan yararlan ne kadar kızarsan o kadar cazip gelir ona onu yapmak sana inat eder yani daha küçükmüş çabuk öğrenir
ben kızıyorum dinlemiyo internette gördüm burnuna hafifçe vurunca anlıyomuş onuda yaptım dinlemiyo çiçeklerimi koparmış masa hep toprak zorlanıyorum açıkçası
biraz eğitilse pek zararı yok
Benimki de aynıydı şimdi çok uslu hiçbir şeyi ellemiyor
kaç aylık senin ki
8 aylık
bide kedim kalemleri halının altına saklıyo bu normal mi sence
Benimki de saklıyor hâlâ
evde bazı şeyleride çamaşır makinesinin içine atıyo
Okula gidecek yaşa geldiyse okula gönder sen onu.
Neden çıkaramazsın gizli gizli mi bakıyorsun.
kardeşim cırlıyor
Oyuncak gibi bir şeyler var oynasın.
kalemleri halının altına koyuyo normal mi bu
Oyun oynuyor işte sıkılıyor.
Çıkart
çıkaramam kardeşim çığırıyor
Evlatlık ver yoksa ona eziyet ediyorsun
eziyet etmiyorum saçmalamayın
Kedinin ağlaması kediye eziyet mutluluktan ağlamıyor herhalde