Hayvanlar benim dostum dur örümcekler özellikle 😅😂🕷️🕸️ (Şaka şaka asıl en çok korktuğum hayvanlar olur kendileri 😨 örümcek hamam böcekleri kırkayak tövbe)
Bursa karaormandan Kütahya Tavşanlıya giden kestirme orman yolu var orada harita işimiz vardı ölçüm cihazı ile ölçüm yapıyorduk o sıra gördüm zaten gördüğüm gibi ve diğer çalışanlar işi bırakıp pick-uplara kaçması bir oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
32Görüş
Hayvanlar benim dostum dur örümcekler özellikle 😅😂🕷️🕸️ (Şaka şaka asıl en çok korktuğum hayvanlar olur kendileri 😨 örümcek hamam böcekleri kırkayak tövbe)
Korkmak demeyeyim ama tiksindiğim ve çekindiğim canlılar genellikle sürüngen ve kemirgen canlılar oluyor.
Tiksiniyorum görünce ve temas etmek istemeyince de malum çevreden uzaklaştırmak zor oluyor.
Şimdiye kadar her hayvanla burun buruna geldim hayvan sevgimden dolayı ama korkmadım
İkisinden de korkmam biri arkadan sürekli beni kemiren dostlar diğeri defalarca sokup zehirleyen eski sevgili 😅😂
Küfür ruhun gıdasıdır derler ben duyunca gülesim geliyor tutamıyorum kendimi 😂
Askerde kendisine kaza ile de olsa pis burun vurmuş birisi olarak fareden çok da korkacak bir şey yok bence. Ben yılandan korkarım.
Örümcek. 2 kere sokup zehirledi şimdi görünce tiksinip tırsıyorum
Yılan ve ayı daha önce her ikisinide çok gördüğüm için ormandan nefret ederim
AYI Yi nasil gordun?
Bursa karaormandan Kütahya Tavşanlıya giden kestirme orman yolu var orada harita işimiz vardı ölçüm cihazı ile ölçüm yapıyorduk o sıra gördüm zaten gördüğüm gibi ve diğer çalışanlar işi bırakıp pick-uplara kaçması bir oldu
Hiçbir hayvandan korkmam ama bazı böceklerden tiksiniyorum ama korkmam.
Dükkanda gördüm de üç gün uğramadım
Allahım ne iğrenç bir mahluk o ya
Aniden karsima cikmadigi surece hic birinden ama yîlan hic his degil
Bende senin gibi yılan Bi tarafa dünya Bi tarafa
Benim ne yılanlığımı gördünüz?
Haddeee
😂 Yılandan korkma için aynı dedim
Ahhhahhhh 😂 herkes korkar ama?
Ben Bi yılan Bi yalan hiç sevmem
2 ayaklı olanından 😏
İnsan.
İyi akşamlar.