Evcil Hayvanlar 1 ay Kedilerde hangi rengi, kürkü seviyorsunuz? Miniclip Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kedilerde hangi rengi, kürkü seviyorsunuz? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
curlyboyyy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 97% 1 ay Simsiyah renkliler ayrı çekici bi de tekirler var. d 0 0 Yorumla
moongirlmary Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Ayırt etmiyorum hepsi benim için bir ressamın eseri 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 99% 1 ay Benim kedim var bembeyaz ve yeşil gözlü ( Ankara kedisi) çok tatlı görünüyor 0 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Benim Patriot, erkek ve 2 yaşında. Sarmanlığı yanıltıcı olsa da sıkı bir Beşiktaşlı olduğuna kalıbımı basabilirim. 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Beyaz renkli tüye sahip olan kediler daha sevimli oluyor. 1 0 Yorumla
BilemedimNapıcamı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 ay Her renkleri çok güzel ve tatlı. Benim kedim gri ama. 😻🐱 0 0 Yorumla
hat9797 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 ay Hepsi çok tatlı ya ♥️ benim gri kedim vardı adı dumandi birde siyah vardı adı zeytindi ikide çok tatlıydı 🤗 1 0 Yorumla
DemiSapien Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 60% 1 ay Renk ayrımı yapmadan kabuğuylan yerim hepsini 0 0 Yorumla
ManicDepression Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay 3 renkli calicoları çok seviyorum 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2b görüş paylaştı. Beyaz renk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Simsiyah renkliler ayrı çekici bi de tekirler var. d
Ayırt etmiyorum hepsi benim için bir ressamın eseri
Benim kedim var bembeyaz ve yeşil gözlü ( Ankara kedisi) çok tatlı görünüyor
Benim Patriot, erkek ve 2 yaşında. Sarmanlığı yanıltıcı olsa da sıkı bir Beşiktaşlı olduğuna kalıbımı basabilirim.
Beyaz renkli tüye sahip olan kediler daha sevimli oluyor.
Her renkleri çok güzel ve tatlı. Benim kedim gri ama. 😻🐱
Hepsi çok tatlı ya ♥️ benim gri kedim vardı adı dumandi birde siyah vardı adı zeytindi ikide çok tatlıydı 🤗
Renk ayrımı yapmadan kabuğuylan yerim hepsini
Siyahlara ayrı bir vurgunum
Heeer çeşidini severimmmmm
Bembeyaz severim
3 renkli calicoları çok seviyorum
siyah beyazz
Giriy ve beyaz
Beyaz renk
Tüm kedilere aşığım 😍😍😍😍
Renk ayırt etmeden bütün kedileri severim.
Siyah
gri rengi seviyorum