Bence öyle kalsınlar bırakın çünkü onların sevgisini kazanmak çok zor.. Kedim 4 yaşında yavrusu ise 7 aylık oldu yavru çok sirnasik ama annesi tam tersi oda yavru gibi olsun diye taklalar atıyorum ama nafile kıymetlerini bilin..
4 yaşındaki yavru iken almıştım hic degismedi mizacı öyle alıştım ama arada böyle tatlı kediler görünce kıskanmıyor değilim bazen bak kız elalemin kedisi ne sirnasik diyip laf bile atıyorum🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Ayak ucuna yatır
Zorla kov koy Oraya alışırlar
Çok tüy var zarar
Bence öyle kalsınlar bırakın çünkü onların sevgisini kazanmak çok zor..
Kedim 4 yaşında yavrusu ise 7 aylık oldu yavru çok sirnasik ama annesi tam tersi oda yavru gibi olsun diye taklalar atıyorum ama nafile kıymetlerini bilin..
Tabiki öyle biz her gece boyleyiz sohbet muhabbet açılsın diye espri yapayım dedim yoksa hiç ayırmam yanımdan ikisini😄
Tahmin ettim bende derdimden yakindim😅
Uğraşmayın bence kendiliğinden gelir alışır zamanla naçizane tavsiyem 😅
4 yaşındaki yavru iken almıştım hic degismedi mizacı öyle alıştım ama arada böyle tatlı kediler görünce kıskanmıyor değilim bazen bak kız elalemin kedisi ne sirnasik diyip laf bile atıyorum🤣🤣
Benim zeytin de öyle temasi sadece yerindeyken sever limon da yapışık sırnaşık erkek kardeşler ikisi de haliyle birbirinin zıttı olabiliyor 😅
Baba evlat kucak kucağa uyuyun işte 😅
En güzeli 😄
Bence de 😁
😆😆😆
Sarılın uyuyun yumuşacık ponçikler yaa🥰🥰
Öyle yapıyoruz genelde 😄
hayat sana güzel mng deşarjı bulmuşsun
Kesinlikle
ben göbüşünü öpünce yanımdan gidiyor hemen 😂
Valla ben ne yaparsam yapayım yine gitmiyolar 😅
Yiaaaaaaa çok tatlılar
Teşekkür ederiz 😅