Evcil Hayvanlar 2 ay Kediler her kuma tuvaletini yapar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 merhabakediler her kuma tuvaletini yapar mı? Kediler her kuma tuvaletini yapar mı? Görüş Yaz 4 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
u kakilakukuFenomen Takip Et Master Yaş: 99 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2b görüş paylaştı. Şekılsel olarak cok degısık olmaması lazım ınce tanelı kalın tanelı gıbı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Babam bu defa taşlı kum almış beğenmediler. Banyoya yapıyorlar, görünce de değiştir deyip duruyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Netmiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 122 , eig 100% 2 ay Alıştığı kuma yapar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay sokakta cins bir kedi buldum da eve getirdim sahip çıkmak adına ama bu saatte her yer kapalı kumu bulamamevi pisletmesinden korkuyorum acaba dışardan herhangi bir kuma yapar mı? Yorumla Netmiyiz 2 ay Çaresiz kalırsa her yere yapar Yorumla
ksatakan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Kumu sevmesi lazim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Şekılsel olarak cok degısık olmaması lazım ınce tanelı kalın tanelı gıbı
Babam bu defa taşlı kum almış beğenmediler. Banyoya yapıyorlar, görünce de değiştir deyip duruyor
Alıştığı kuma yapar
sokakta cins bir kedi buldum da eve getirdim sahip çıkmak adına
ama bu saatte her yer kapalı kumu bulamam
evi pisletmesinden korkuyorum acaba dışardan herhangi bir kuma yapar mı?
Çaresiz kalırsa her yere yapar
Kumu sevmesi lazim.