Kedini kaybetmiş gibi sokaga çık bi kedi ismi salla gel pisi pisi diye seslen sürekli elinde de yaş mama vs olsun bak etrafina nasil kediler toplaniyo kedimi kaybettigimde kedi olmayan mahallem kedi cennetine dönmüştü kedimi ararken 😅
Kocaeli cins kedi kopek sahiplendirme grubu da var Kocaeli kedi ve köpek dostları grubu da var Kocaeli kayipyuva arayan canlargrubu da var Baktim bayagi var.
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Kedi sahiplenmek istiyorum ama hep uzaklarda sahipler görüyorum kendi yaşadığım ilde kedi bulmam için ne yapmam lazım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Facebook gruplarında cok sahıplendırmek ısteyenler var
Instagram durumundan kedi sahiplenmek istiyorum diye paylassan belki seni takip edenlerden Bi'Bilen vardir
Sahibindende vardı sanırım. Petlebide de var oradan ilinde olanlara bakabilirsin
Facebook ta bak birazda
Sokaktan al
Aklıma geldi ama eve alıştırma sürecinde başarılı olabilir miyim onu bilmiyorum
ufak bul al eve, kolay alışır
Hangi şehirdesin?
Kocaeli
Kedini kaybetmiş gibi sokaga çık bi kedi ismi salla gel pisi pisi diye seslen sürekli elinde de yaş mama vs olsun bak etrafina nasil kediler toplaniyo kedimi kaybettigimde kedi olmayan mahallem kedi cennetine dönmüştü kedimi ararken 😅
Facebookta kocaeli hayvan dostlari grubu var baktim aktif bir halde üye ol o gruba istemedigin kadar çok bulursun
Kocaeli cins kedi kopek sahiplendirme grubu da var
Kocaeli kedi ve köpek dostları grubu da var
Kocaeli kayipyuva arayan canlargrubu da var
Baktim bayagi var.
Çok teşekkür ederim
İstanbul mu