O da olabilir. Küçükken Kuran kursuna gittiğimde oradaki hocalar geceleri kedilerin içine cin girdiğini söylerlerdi, doğruluğunu bilmiyorum tabii ahahaj
sizin yaşın espri anlayışı kötü belli ki anlayış da pek iyi değil ama onu yaşa değil size veriyorum ben kedilerin ne şekil bağırdığını biliyorum demedim aç kedi öyle bağırır dedim umarım anlaşılmıştır ve komik olduğunu düşünüyorsanız cimri lafının söyleyin kendi kendinize gülün buraya yazmak gereksiz ve boş bişey çünkü
Aç kedi öyle bağırır demedin öyle bağırmaz dedin ve buda senin kedilerin nasıl bağırdığını bildiğini gösterir. Yok bilmiyorsan o zaman asıl sen boş yapıyorsun. Biliyorsan da buraya sorarak yine boş yapıyorsun. Ayrıca ben espiri de yapmadım.
yanlış yazmışım aç kedi öyle bağırmaz dedim ve bunu aç kedi nasıl bağırır bildiğim için yazdım kedilerin hangi durumda nasıl bağırdığını bildiğim için değil ayrıca siz nesiniz soru bekçisi falan mı istediğimi sorarım ve cimri lafı espri değilse de artık kimin boş yaptığı bariz bellidir heralde
Ben de geçenlerde bizim sokakta tüm gece duydum camdan baktığımda kaldırımda yavru kedi böyle bir yere odaklanmış miyavlıyor öyle korktum camı kapattım hemen :D Gündüz neyse de gece ürkütücü oluyor ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Acıkmış, susamış, yaralanmış, korkmuş ve yardıma ihtiyacı olabilir. Korkulacak şey tam olarak ne çöezemedim.
korkudan altıma sıçmadım ürktüm biraz sadece ayrıca tek bir kedi değil 2 kedi üstünlük gösterisi yaptıklarını düşünüyorum
O da olabilir. Küçükken Kuran kursuna gittiğimde oradaki hocalar geceleri kedilerin içine cin girdiğini söylerlerdi, doğruluğunu bilmiyorum tabii ahahaj
ya iyi ki korkutmayın dedim çok saolun alskwlske
😂😂😂
Kskdkdkd ya açtır ya canı sıkılmıştır neyinden korkuyon işte Allah ın uzaylı kedisi jdjd bende de var kedi gece sıkılınca koridorda bağırıyo
ya bende de 4 tane var da dışarı kedisi ya bunlar bilemedim 2 tanelermiş bide durmadan maaaaaaaoooğğğğ diye diye
Kavga ediyolardır aşko
bence de aşko aşskwks
Açtır kız biraz bişeyler ver cimrilik yapma.
aç kedi böyle bağırmaz ya hergün veriyorum zaten bence sen boş yapma
Madem kedilerin ne şekilde bağırdığını biliyorsun o zaman niye soruyorsun cimri kız.
sizin yaşın espri anlayışı kötü belli ki anlayış da pek iyi değil ama onu yaşa değil size veriyorum ben kedilerin ne şekil bağırdığını biliyorum demedim aç kedi öyle bağırır dedim umarım anlaşılmıştır ve komik olduğunu düşünüyorsanız cimri lafının söyleyin kendi kendinize gülün buraya yazmak gereksiz ve boş bişey çünkü
Aç kedi öyle bağırır demedin öyle bağırmaz dedin ve buda senin kedilerin nasıl bağırdığını bildiğini gösterir. Yok bilmiyorsan o zaman asıl sen boş yapıyorsun. Biliyorsan da buraya sorarak yine boş yapıyorsun. Ayrıca ben espiri de yapmadım.
Ayrıca bu kadar kasmana gerek yok küfür veya hakaret etmedim sana.
yanlış yazmışım aç kedi öyle bağırmaz dedim ve bunu aç kedi nasıl bağırır bildiğim için yazdım kedilerin hangi durumda nasıl bağırdığını bildiğim için değil ayrıca siz nesiniz soru bekçisi falan mı istediğimi sorarım ve cimri lafı espri değilse de artık kimin boş yaptığı bariz bellidir heralde
kasmıyorum durumu izha ediyorum size siz kasıldınız belli ki
Tamam.
Evet.
Belki karşısındaki başka bir kediyle kavga ediyordur
ben de öyle düşündüm
Ben de geçenlerde bizim sokakta tüm gece duydum camdan baktığımda kaldırımda yavru kedi böyle bir yere odaklanmış miyavlıyor öyle korktum camı kapattım hemen :D Gündüz neyse de gece ürkütücü oluyor ya
aynen 😃
şaka gelicek belki ama mutfak ışığını biri yaktı söndürdü baktım herkes uyuyor
e napim eeee
BURAYA NİYE YAZIYON EEE
yani oda senin göremediğin bişeyi görmüş ondan bağırıyodur
aynen 2 erkek kedi güç gösterisi yapmak için bağırmıyordur kesinlikle herşeyi paranormal olaya bağlayın zaten allahım ya
Azmıştır o
azsa böyle bağırmaz be o kadar da bilgimiz var
Bağırmayıp ne yapacak ben karı istiyom everin benimi diyecek
of sabır ya he abicim dillenip öyle diyecek he