Kedi tasması çok görüyorum ama bence çok mantıklı değil. Kediler çok uygun değil tasmayla gezmeye.

Kedi tasması çok görüyorum ama bence çok mantıklı değil. Kediler çok uygun değil tasmayla gezmeye.

6 tane kedim var biri serbest kafasına göre gezer gelir sadece kapıyı açacak biri olsun yeter. Diğeri kaybolur diye tasmayla gezdiriyorum. Bi kaç kete denedim kaybolmaya meğilli. Diğer dördü garibim sokaktan haberleri yok anca balkondan bakıyolar. Zaten sokağa gidicem diye tutturmuyo onlar. Ama bahsettiğim ikisi insanın başının etini yer 😂 eğer kaybolmaya meğilliyse ve bi köpek görünce kaçması yerine tasmasından tutup kucağa almak açısından gayet iyi ve mantıklı
Tasma Takmak Aslında Son Derece Yanlış Çünkü Hayvana Eziyet Oluyor Ama Şu Durumdan Gerekebiliyor Köpeğin ne yapacağı belli olmuyor Bazen Kontrol açısından mantıklı yoksa köpek açısından hiç güzel değil tabiki de Kediye olmaz kedi daha hassas çünkü
Tasmaya uygun olmamasını bırak hemen mikrop kapıyorlar. Köpekler kadar bünyeleri sağlam değil. Bir kedi gelse yanına, tırmalasa ya da yanaşsa sıkıntı olabilir.
Cevap
6Cevap
Gezdirilebilir.
Sokakata dolaştırmak için değil ama ormana ya da bahçeli bir yere gittiğinizde kullanmak için oldukça uygun. Kaçmamaları , diğer hayvanların zarar vermesini engellemek için vs.
Kediler köpekler kadar evcil değil ki onlara dogaya daha çok ait. Bunu yapmak onların doğalarına aykırı
Ben de aynı şekilde düşünüyorum kanka.
Kedi sever bir insanım ama benim beslediğim kediler hep arızalı oluyor köpekleri falan dövüyorlar bence asıl kedilere tasma takmak lazım 😂😂
Tabi gezdirilebilir. Tasma sadece köpeklere özgü olan bişey değil
Bunu bende düşündüm ama takmamaya karar verdim kediler tasmaya uygun bir hayvan değiller
Evimde 3 tane kedim var 2 tanesi cins bi tanesi tekir. Tekiri dışarda gezdirmek için tasma aldım gayette kullanışlı ben çok memnun kaldım bence gezdirilebilir:)
bende çok mantıklı bulmuyorum kediler köpekler gibi itaatkar bir canlı değil özgür ruhlular
Gezsinler dışarıyı görsünler
Ya tasma olayı çok ters gibi geliyor kedilerde.
Ürkek bir kedi değil ise gezdirilir.
Bence uygun değil
Onlar içinde var tasma evet
Evet niye olmasın
Çok görülmeyen bir şey ya.
Daha neler birde bağlayalım tam olsun 😂
Yapan var ama.
yok ya zorlamayın
Neden olmasın
Hayır
Yok be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?