İnsanlar tasmayla gezdiriyor. Köpek gezdirir gibi gezdiriyor. Siz hangi kafayla yasiyonuz evcil hayvan besleyen kişiler

Sanki millete saldıracak köpek yaaa şaka gibi. Bu ülke kafayı sıyırdı iyice
İnsanlar tasmayla gezdiriyor. Köpek gezdirir gibi gezdiriyor. Siz hangi kafayla yasiyonuz evcil hayvan besleyen kişiler

Sanki millete saldıracak köpek yaaa şaka gibi. Bu ülke kafayı sıyırdı iyice
Saldırı önlemek amaçlı değil de, köpekler eğitilmeye çok açık hayvanlar tasmasız bile gezdirsen bırakıp gitmez çoğu ☺️ Ama kediler kuşlar vs kontrol ederek hayvanları biraz özgür bırakmak çevreyi göstermek evin dışına çıkarmak amaçlı takılıyor
Bak evin önünde falan sorun değil. Millet sahil kenarında ve yahut. Sokaklarda arabaların olduğu yerde gezdiriyor. Ve hayvanı sürüklüyorlar. Benim kedilerim Kendi dışarı çıkıp geriye geliyor. Yani anlayacağınız şu ki. Kolay kolay kacmazlar alisik oldukları yerde
Ayyy o konuda haklısınız tabi ki hayvanları asla riske atmamalı 😢
Cevap
2Cevap
Ben takmadım öldü geçen hafta salonumda hatta tamda şu an oturdugum yerin solundan bana pati sallayıp oyun yapan kedim şu an bahcede topragin altinda. Taksınlar.
Saldırmaktan ziyade kaçmaya müsait hayvanlar için kullanılıyor. Kuşa tasma takmadan dışarıda gezdirirsen kaçar zaten, kediler de kaçabiliyor. :D
kaybolmasın diye takıyorlar yahu manyak mısın kedi niye saldırsın millete, kafan almıyor mu bunu?
Bu köpek değil saldıran tür değil kafan mı güzel senin
KAYBOLMASIN DİYE DİYORUM OKUMAN yok mu SENİN?
Bakamiyorsa almasın bu zahmet yazık hayvanlara
üzülme tatlım
Can değil mi onlar saçmalama Allah aşkına. Geçen kızın biri hayvanı tasmayla Süründürüyordu. Gri zekalı. Bunlar canı sanki çok sağlam çeksen direk ölür bu kafadan çıkınız Allah aşkına
Öyle cani ruhlu insanlar var, ben üzülmemen için dedim. Üzülmene dayanamam bilirsin...
Saldırıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?