Evcil Hayvanlar Kedinizin ne sıklıkla tüylerini kestiriyorsunuz? KediliNeşeli Takip Et Xper 4 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Her yaz başı götürüyorum ben. Tek başına yapması imkansız gibi. Kedinizin ne sıklıkla tüylerini kestiriyorsunuz? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. genelde 1 ay 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 364 cevap paylaştı. Benim kedim sarman cinsi ve çok tüylü ama daha önce hiç kestirmedim tüylerini. Sadece özel tarağı ile tarıyorum o kadar. 0 0 Yorumla
pissipissimiyav Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Eğer sağlıkla ilgili bir durum yoksa ve veterinerimiz önermiyorsa kestirmiyoruz. 0 0 Yorumla
_PisiPisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben de kedi beslediğim vakitler yılda 1-2 kere götürürdüm. 0 0 Yorumla
darkvanesssa Takip Et Xper 5 Yaş: 65 , eic 100% +1 yıl Ben istemiyom kestirmek uzasin 0 2 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Hayvanıda düşünmek lazım bunalıyorlae sıcakta Yorumla darkvanesssa +1 yıl Ben ferahlatrm tuyleri hep olzn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
genelde 1 ay
Benim kedim sarman cinsi ve çok tüylü ama daha önce hiç kestirmedim tüylerini. Sadece özel tarağı ile tarıyorum o kadar.
Eğer sağlıkla ilgili bir durum yoksa ve veterinerimiz önermiyorsa kestirmiyoruz.
Ben de kedi beslediğim vakitler yılda 1-2 kere götürürdüm.
Kedim yok evde istemedikleri için.
Ben istemiyom kestirmek uzasin
Hayvanıda düşünmek lazım bunalıyorlae sıcakta
Ben ferahlatrm tuyleri hep olzn
Erkek adamın köpeği olur ne kedisi
Kestirmiyorum.
Kes ya