Arkadaşım kedisiyle kalmaya gelecek, benim kedimle onun kedisi iyi anlaşabilir mi? Kavga edip birbirlerine zarar vermelerini istemem. Öyle bir durum olursa ne yapabilirim?

Arkadaşım kedisiyle kalmaya gelecek, benim kedimle onun kedisi iyi anlaşabilir mi? Kavga edip birbirlerine zarar vermelerini istemem. Öyle bir durum olursa ne yapabilirim?

Edebilirler.. bir arkadaşım dışarıda yabancı bir kediyi sevdi diye kendi kedisi ona gitmeyip agresif davranmıştı. Yabancı kediye neler yapardı düşünemiyorum :D
Kediler bölgecidir. Başka bir kediyi bölgelerinde istemezler. Büyük ihtimalle karşılıklı tıslayacaklar. Ne kadar sende kalacak bilmiyorum ama 3-4 gün aynı odada bulundurma kedileri. Kapı kapalı olsun kokularına alışsınlar
Cevap
5Cevap
Bence iyi anlaşabilir
Umarım iyi anlaşırlar :D Kedilerin karakterlerine bağlı olarak değişiyor tabii bu durum. Anlaşmama halinde farklı odalarda tutarsınız.
Kuzenım dişi kedisini getirdi bay hırcın davrandı benim oğluşuma 1 hafta kaldılar ama hiç yakınlaşmadılar
Baska bir derdimiz kalmamisti kedilerin uyumu kalmisti.
Hayvanlar bir sekilde anlasir.
Onemli olan sizin anlasmaniz
Sanmıyorum ama belki alisabilirler karakterleri farklı oluyor hayvanların da
Kedilerin karakterine bağlı benim kedim anlaşıyor sevgilimin ve arkadaşlarımın kedisiyle
Kedilerinizin karakterine baglı. Ama cok dalaşacaklarını sanmam ev kedilerinin
Her zaman iyi anlaşamıyorlar. Kedinin de psikolojisini bozabilir bu.
Sana bağlı anlaşamassalar kulaklarını çek
Bence anlaşırlar ya
Gelince gõrursun
Vay be ne dertler varmış dünyada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?