Yanında köpek olunca gereksiz özgüvene girmiyorlar mı bir de ben dinden imandan çıkıyorum 😃

Yanında köpek olunca gereksiz özgüvene girmiyorlar mı bir de ben dinden imandan çıkıyorum 😃

Bahsedilen kesim, şu elinde köpek tasmasıyla, köpeği zor zaptedip, apaçi stiliyle sağa sola hava atanlarsa, onların zaten Allah belasını vermiş :))))) Çok da şey yapma, kendi hallerine bırak :D
Ama olur yani, ben sevmem ama, köpek sevgisi vardır, gezdiriyordur ve bir yoldaş görüyordur hayvanı. Saygı duyarım. Üzerine bir film izlemiştim : Hachiko. Gerçekten mükemmel bir yapım, köpekler ben beslemeyi düşünmesem de sadık hayvanlar.
Haklısın valla ne diyeyim :)))
Cevap
5Cevap
Köpek eğitilmişse bir şey yapmaya gerek yok bence
Peki insan eğitilmemişse bunu düşündün mü kanks
O zaman köpekle ne ilgisi var kanks kanı bozuk insan her zaman kanı bozuktur köpek olmasa da öz güven triplerine girer
Geçen koşuya çıkarken bir at kafası pitbull cinsi köpüşün tasmasini çıkararak koşu yolunda koşmaya başladı. Koşu yolunun yani çocuk parkı. Gereksiz özgüvenin yanı sıra dikkatsizler bazıları
Öyle cidden bir de ben köpeklerden aşırı korkarım. Üzerime doğru koşan bir köpek görünce o panikle yola atladım. Arabanın altına girmekten son anda kurtuldum.
köpek sevcektim izin almışdım sonra köpek elimi ısırdı neyseki aşıları tamdı hastaneye gittik sonrada sevmedim izin alıp zaten sşdpğlflpd
Rottweiler'i olan insan bırakta özgüvene girsin. Yürüyen ölüm makinası köpek.
Yakın temastaysan pompaliyi çıkarana kadar, çoktan d*ssaklarina diş darbesi yemiş olursun 😃
Köpeğe güvenip ego kasan insan zaten ozguvensizdir.
Tasmasız gezdirmesin, elinden bırakmasın da ne yaparsa yapsın.
İzin alıp köpeklerini sevmekten başka ne yapılabilir ki 🙄
Fini köpeği gezdirip Kasım Kasım kasilanlar var. xhcjsjcsksk
Bir de kari kiz tavlamaknicin üni kampusune getirenler var Ataturk Uni de serseri krolardan
Bişey yapamazsın ne yapacaksın
Ters hareket niye yapsınlar kanka ben de gezdiriyorum köpek ne havaya girdiğim var nede havalara giriyorum yani. 😀
He kendine faydası olmayan pittbull dogo gibi köpekleri alıp hava civa yapanları diyorsun sen.
Genelde onları tercih ederler 😂
Ne alaka ya snfjsnjdkanfjs
Yanında koruma diye gezdirmiyorsun ya sonuçta, bağ kurup beraber yaşadığın bir canlıyı ihtiyacı için çıkarıyorsun. 😂 Özel eğitimli German Shepered besledim, aksi bir durumda adamı öldürebilecek yeteneğe ve güce sahip, öyle diye elimi kolumu sallaya sallaya mı yürüyeyim kafaya bak 😂
Ya sorma bize piyangodan gelmişti biraz, apartmanda yaşıyoruz diye olmadı bi tanıdığın çiftliğine gönderdik. Çok sık görmeye gidemiyorum ama arada dağa falan gidiyorlar tilki kovalıyormuş manyak gibi. 😀
Aynen ben kediden devam 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?