Evcil Hayvanlar Kedimin tişörtümün üstüne patileriyle masaj yapması ne anlama gelir? aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor yumuruyor gibi. tişörtümü Güncellemeler+1 yıl öf tişörtümün üstüne yattı uyudu. çok tüylü bi şey. annem kızacak Kedimin tişörtümün üstüne patileriyle masaj yapması ne anlama gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 941 cevap paylaştı. Seviyor seni tabi ki kediled sevince öyle eder hep 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Seni seviyor yani 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl :) sanırım u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet :)
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Emme hareketidir o. Annelerini emerken öyle yaparlar. 1 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl ben onun annesi miyim :D TrueDarkness +1 yıl Eh bir anlamda öyle sayılırsın. Sıcak ve yumuşak bir şeylerle her temas ettiklerinde yapıyorlar onu. Genellikle uyku öncesi 🙂
Ömürulusoy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kedi seni eeviyo işte ilgi bekliyooo 😂bire kesiyi kısırlaştırmışsın kedi hakkımı çaldın diyooo 0 2 Yorumla aslıı_449 +1 yıl :D Yorumla Ömürulusoy +1 yıl 😂😂 kedinin özgürlük yasadını çaldın 😂😂 o kedi evden kaçsa bi daha gelmez heralde 😂😂 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevgi ve huzur gösteren bir hareket o. 1 0 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl önemsediği kişilere yapıyor diye biliyorum 1 0 Yorumla
Sirac147 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Doğru davranış değil kedileri kısırlaştırmak hayvan hakları var 0 0 Yorumla
Cruelladenenkız Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kokusunu bırakıyor diyebiliyorum 1 4 Yorumla aslıı_449 +1 yıl neden :D manyak kedi Yorumla Cruelladenenkız +1 yıl Başka kedilerin yanına gidince sahibi var bilsinler diye ahahshha kadın gibidir kediler :) Yorumla aslıı_449 +1 yıl :D kıskançlar o zaman. sağol cevabın için canım Yorumla Cruelladenenkız +1 yıl Evet fazlasıyla 😊😄 rica ederim canım Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Senden süt çıkarmak istiyor emecek seni 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beni karıya götür diyor 0 3 Yorumla aslıı_449 +1 yıl ama o kısır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nar eşkili mi Yorumla aslıı_449 +1 yıl hayır :D ahahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seviyor seni tabi ki kediled sevince öyle eder hep
Seni seviyor yani
:) sanırım
Evet :)
Emme hareketidir o. Annelerini emerken öyle yaparlar.
ben onun annesi miyim :D
Eh bir anlamda öyle sayılırsın. Sıcak ve yumuşak bir şeylerle her temas ettiklerinde yapıyorlar onu. Genellikle uyku öncesi 🙂
Kedi seni eeviyo işte ilgi bekliyooo 😂bire kesiyi kısırlaştırmışsın kedi hakkımı çaldın diyooo
:D
😂😂 kedinin özgürlük yasadını çaldın 😂😂 o kedi evden kaçsa bi daha gelmez heralde 😂😂
Sevgi ve huzur gösteren bir hareket o.
önemsediği kişilere yapıyor diye biliyorum
Doğru davranış değil kedileri kısırlaştırmak hayvan hakları var
Kokusunu bırakıyor diyebiliyorum
neden :D manyak kedi
Başka kedilerin yanına gidince sahibi var bilsinler diye ahahshha kadın gibidir kediler :)
:D kıskançlar o zaman. sağol cevabın için canım
Evet fazlasıyla 😊😄 rica ederim canım
Senden süt çıkarmak istiyor emecek seni 🤣
Beni karıya götür diyor
ama o kısır
nar eşkili mi
hayır :D ahahaha
Oyun istiyor
Oyun istiyordur
Sev beni diyor
Enerjin düşük hissetmiş
Sende ona kızz