Hayvanlar için ne gerek vardı dedirten bir ürün daha! :D Kedişler aşko kuskolaga hoş geldinizz 🌸 Alır mısınız, aldırtır mısınız dostlar?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
ya bu mu şimdi hayvan sevgisi ya! yazık günahtır ne bu ne gerek var hayvana eziyet etmeye nasıl rahatsız olur onların tırnakları içine girip çıkıyo canı acıyacak belki
resmen bazıları hayvanları aksesuar niyetine kullanıyor00 Yorumla
- 1 yıl
Bazı hayvanlar seviyor böyle şeyleri oyuncak/oyun gibi geliyor onlara mesela muhabbet kuşu papağanlar ama kedileri sanmıyorum tavşanım da oldu o da sevmiyordu
00 Yorumla
- 1 yıl
Yazık hayvanlar ne çekiyo elimizden 😅 şahsen kedim olsa kullanmam , konuşamayan canlılara bunu yapmak haksızlık bence rahatsız olsa dahi söyleyemez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
22Cevap
- 1 yıl
ay günah hayvanlara ya. kedinin kendi tırnağı zaten var. insanoğlu ne yapacağını şaşırmış.
00 Yorumla Ay daha neler :D hayvanları böyle şeylere alet etmemek lazım bence
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
İnsanlarda bile güzel durmayan bir şeyi bir de hayvanlara niye yapıyorsunuz anlamıyorum? Ayrıca bu hayvanları stres altına sokup depresyona girmelerine sebep olacaktır. Sonuçta o hayvan tırnaklarındaki o saçma şeyin ne olduğunu bilmediği için yabancılayacak... İyice ortam b0ka sardı
00 Yorumla Lütfen hayatlarından sorumlu olduğunuz hayvanlara bunu yapmayın. Onlar doğal halleriyle güzel, bunu kavramaya çalışın. Doğal denge denilen bir gerçek var. Bu gerçeğe ayak uyduramayacaksanız, lütfen hayatınıza bu canları almayın.
00 Yorumla- 1 yıl
Bu tırnaklar ev kedileri için. Evde koltuğu falan tırmalıyorlar bunları ondan takıyorlar ama çok saçma bence tırnağı keskinleşince ucunu törpülemek daha iyi
10 Yorumla - 1 yıl
Kedi tırnak klipsleri yani takma tırnaklar kedi etrafı tırmıklamasın ve zarar vermesin diye takılıyor süs için değil bir daha yalan yanlış bilgi paylaşmazsan iyi olur.
00 Yorumla - 1 yıl
benim eyşana tırnak tahtası aldım. benim üstümde çıkarıyor tırnakları. yatak aldım kocamaann göğsümde uyuyor. oyuncaklar aldım kullanmıyor. eminim alsam boşa gidecek. gerek yok. d
00 Yorumla - 1 yıl10 Yorumla
- 1 yıl
Yazık hayvana işkence yapılmış gibi nasıl şaşkın şaşkın bakıyor. Bırakın rahat yaşasın hayvancık ya.
00 Yorumla - 1 yıl
Hiç gerekli bir şey deyil asla almam, boşuna masraf, yazıktır kedilerin doğasını bozmaya gerek yok onlar öyle güzel
00 Yorumla - 1 yıl
Kedilerin doğasını bozmaya hakkımız yok. Evimizde kendi doğalarına uygun sartlari yaratmaliyiz dengelerini bozacak şartları değil
00 Yorumla - 1 yıl
Gerek yoktu ama işte bizim millet her şeye el atacak 😃aslan pençeli sokak kedilerinin gözleri yaşlı://
03 Yorumla- 1 yıl
hemen milletinizi kötülemeye ne meraklısınız ürünün üstünde ingilizce yazıyor ve ona tırnak klipsi deniyor süs olsun diye değil yani kedi tırmıklamasın ve etrafa zarar vermesin diye takılıyor
- 1 yıl
Tamam sonuç olarak kedinin doğal dengesini bozuyor mu evet?
Kedi yapısı gereği orayı burayı tırmalayan ve sürekli sert bie zeminde tırnaklarını törpülemek isteyen bir hayvan, sen onun tırnaklarına onu takarsan kedinin doğal dengesine etki edersin ki başımıza ne geldiyse bu insanların doğaya ve hayvanlara el atmasından geldi - 1 yıl
bözöm möllöt her şeye el atacak
o sırada en çok yurtdışında kullanılıyordur:
- 1 yıl
Saçmalıktan başka bir şey değil hayvanlara kıyafet giydirme saçmalığından sonra birde bunlar başladı demekki
00 Yorumla - 1 yıl
Eziyetten başka bir şey değil.
00 Yorumla Ya neresi tatlı bunun gerçekten? Hayvanları rahat bırakın, iyice saçmalıyorlar.
00 YorumlaYa hayır ya :/
kahrolsun aşko kuşko tırnaklar patilere özgürlük...
00 YorumlaGeçen bibyerde kediler için tırnak törpüsu gördüm 😂😂 nasıl törpüyse ucu zımpara kagidiydi 😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
torpu oyle olur zaten
- u1 yıl
Ben pek sevmiyorum hayvanlarda bu tarz şeyler
00 Yorumla - s1 yıl
Kusarım görürsünüz bu ne yahu hayvanları rahat bırakın
00 Yorumla - 1 yıl
Ne gerek var ki? Hayvanları böyle şeylere malzeme etmek doğru değil bence
00 Yorumla - 1 yıl
Hayvanlara bu tür şeyleri tamamen eziyet olarak görüyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Bıraksınlarda birşeylerde doğal orjinal haliyle kalsın...
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Onlar mı istemiş de kendi bedenleri gibi karar veriyorlar ne kötü şey yaptıkları
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Takma tırnakla insanlar bile rahat edemiyor cidden buna ne gerek vardı ya bazı mallar alır da bunu
00 Yorumla Kedilerde kız, kadın, anne evet güzel görünmek kedilerinde hakkı 😅
00 YorumlaAy hem yakışmamış hemde onlara böyle şeyler uygun değil
00 YorumlaAşırı gereksiz ve kediyi rahatsız edeceğini düşünüyorum yani böyle bir ürün üretilmemeli
Çok güzel ve tatlı görünüyor ama ben kendime asla böyle bir şey takmam resmen hayvana eziyet sadece ayakkabı aldım dışarıda giysin diye onuda zar zor giydiriyorum
00 Yorumla Saçmaymış ya..
00 YorumlaAy daha ben kullanmıyom haspam
00 Yorumla- 1 yıl
Hahaaj çok tatlı ama kendi kedime takmam
00 Yorumla Şu kediler kadınlara bu kadar mı benzer ya
00 YorumlaNerden alabilirim cabukkkkkkk 😻
00 Yorumla- 1 yıl
yazık abi yaa kedi o kedi oyuncak değil!
00 Yorumla hayvanlara eziyet etmekten başka bir şey değil bu
00 YorumlaGerek yok böyle şeylere kedilerde rahatsız olur
00 YorumlaDaha neler göreceğiz kim bilir 😄
00 Yorumla- 1 yıl
Hayvana eziyet resmen
00 Yorumla Eziyetten başka bişey değil 😒
00 Yorumla- 1 yıl
Kedinin bakislari ahhdhd
00 Yorumla - 1 yıl
Rahat bırakın şu hayvanları ya :D
00 Yorumla - 1 yıl
Kedilerden korkuyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Hayatımda gördüğüm en saçma şey olabilir 👎🏻
00 Yorumla almazdım ama güzel görünüyor :D
00 Yorumlalink at bebiş bakim alırım belki:D
Çok tatlı olmuş ama ya, şu tipe bak 😍😁
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kendime aldimda kediye kaldı şu pahaliliklta
00 Yorumla Bu ne ya bu nasil zihniyet?
00 Yorumlasifir saka.. cok guzel olmus aahahahaash
00 YorumlaHayvana eziyete gerek yok bence
00 Yorumla- 1 yıl
Saçmalık
00 Yorumla Evcil Hayvanlar konusunda 542 cevap paylaştı. Doğallık iyidir
00 Yorumla- 1 yıl
Gerek yoktu.
00 Yorumla Aşşşırı gereksiz ya
00 YorumlaYasak
00 Yorumla- 1 yıl
Millet sıyırdı iyice
00 Yorumla Yazık la
00 Yorumla- 1 yıl
Yok artık 🙂
00 Yorumla - 1 yıl
Kedi olsaydım bne💅
00 Yorumla - 1 yıl
şu kedileri cidden çok abartıyosunuz he
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Kedilere özel takma tırnak mı? 😲 Kedileri de aşko kuşko yapmaya gerek var mıydı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba,
Böyle insana özgü şeyleri hayvanlara yakıştırmak; renkli saç boyamaları, tırnaklar, oje sürmeler, ayakkabı giydirmek gibi doğal olmayan şeyler aslında onların strese girmelerine sebep olabilir. Mutlaka onları çok seviyorsunuz bunlar şirin gibi dursa da onlara zarar verebilir; stres artınca immun sistem (bağışıklık) baskılanır. Daha çabuk hastalanmasına neden olabilir; örneğin bu hastalıklara neden olan bazı virüsler vardır. Bunlar herpes virus, calici virus vb virüslerdir. Eğer kedinizin bünyesinde bu virüslerden biri veya birkaçı ile enfekte ise strese girdiğinde immun sistem düşer ve bu virüsler aktive olmasıyla diş eti yaralanmasına, burun akıntılarına, gözlerde enfeksiyon oluşturmaya başlarlar. Bunlara gerek var mı? İşte iyi düşünmek gerekiyor. Bunun yerine her iki tarafında keyifli aktiviteler yapılabilirsiniz. Örneğin kedinizi iple oynatabilir ya da oyuncakları var, onları da alabilirsiniz; inanılmaz mutlu oluyorlar. Hatta çılgınlık yapıp :D ödül mamalarıyla eğitimler verebilirsiniz. Bir bakmışsınız kedi eğitmeni olup gösterileriniz oluyormuş, çok güzel olmaz mıydı?
https://www.youtube.com/embed/_jul_lbeXOIKediler inanılmazlar ve halen evcil değiller. Bununla ilgili belgesel var.
"Kedilerin Aklından Neler Geçiyor?" diye Netflix de izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler :)
Teşekkür ederim...