Lütfen sizde bisey olursa bekletmeden gidin. Çok pahalı evet bizden de 300 euro aldılar ama ona bisey olsaydı bütün hayatım boyunca vicdan azabı çekecektim
Para yerine gelir hayat gelmez .
Merhabalar lütfen bilgisi veya bu durumu yaşamış olanlar cevaplasın kedimin arka sol patisi şişti ve yürüyemiyor çıkık mi kırık mi bilmiyorum. Veterinere gittik kapalı pazartesi açıyorlar ne yapmam lazım tam olarak neyi var patiye buz tutuk yine aynı şimdi sanırsam biraz atesi de var endişeleniyorum
Enfeksiyon olabilir. Nöbetçi veterinerler var onlara götürebilirsiniz. Nerede yaşadığınızı en azından şehir (İstanbul ise hangi yaka) açık veteriner bilenler olabilir.
İstanbul Anadolu yakasındaysanız Maltepe’de partilihane veteriner kliniği var haftanın yedi günü açık.
Almanya kassel bölgesinde yaşıyorum yok baktım nöbetçi veteriner yok çok korkuyorum bisey olacak diye ateşini kontrol ettim 40.36 bir kedi için bu çok fazla su ıcirip onu ıslattım buz koydum biraz hafifledi ama ayagi yine ayni
Benim iki kedim oldu canım bende bu durumu yaşadım ayağını incitmis onun için buzla ayağını sarman gerek ama veteriner avilince götür krem vericek bir tane hatta yeşil kutulu kötü kokan bir krem vercek dediğim gibi buzda beklet şimdilik
Uyandım hemen buz koydum yine atesi de var çok korkuyorum ya ona bisey olursa sizinkine ne demişler?
Erken getirmissin iyi ki dediler ama ılık duş aldirsan
Ateşini düşürdüm çok şükür buzlarla ama ayagi çok kötü durumda bi tek yarın veteriner acik yarına kadar ölebilir mi☹☹☹
Merak etme dayanır yarına kadar
300 Euro mu
Miyav 😂😂beni de alın 😂😂
Valla bizde bilmiyorduk tedaviler den sonra 300 euro dediler azimiza sictilar resmen ama yapacak bisey yok maalesef
Cevap
5Cevap
yüksek bir yerden atlarken incitmiş olabilir. güvenilir bir veterinere götürmelisin
Evde en yüksek bizim yatak olabilir başka yüksek bir yer yok ben diğer odaları kapattım oyun oynuyordu biseyi yoktu aniden yuruyememeye başladı çok korktum
Aşırı derecede şişti dokununca bağırıyor
Hastane yok mu yaşadığın şehirde yerde
Kapalı
Yarına kadar bisey olmaz değil mi ölmez ? 😪
Zaten öyle yapıyorum biraz uyumuştum aniden uyandım atesi var zorla su icirdim biberonla bide biberonun ucunu çiğneyip yedi ya neye üzülsem bilemedim
Biberonu yutmasina mi ateşi de var ayagi ağrıyor acı çekiyor onu görünce içim parçalanıyor ☹of
Acik varsa inşallah yarın tekrar bakacağım sabah
Of şimdi tekrar baktım 7/24 açık olan hastane en yakını
1.52 dKika uzaklığında
Almanya kassel
Yinede teşekkür ederim cevabınız için.
Sadece tek korkum ölmesin ben ona çok alıştım 😭
Ayagi iyileşti çok şükür baya bir arcatti bizi rahatladı ama goturmeseydim bisey olsaydı hayatım boyunca vicdan azabı çekecektim para yerine gelir o iyi olsun
Veterinere mi götürsen
Kapalı
7/24 acık olanlar var
Baktim burada yok aradım cevap da vermiyorlar
Bekleyin sabahı bişi olmaz dokununca acımıyorsa çok saapmayin
Dokununca bağırıyor aciyor onu anlayabiliyorum
Kac yasinda disi mi erkek mi
Erkek 4aylik
Takip yollsana
Yoladim
Cikiktir
Pazartesine kadar bisey olabilir mi ☹