Arkadaşım: "nasıl izin veriyorsun ağzı pis değil midir" dedi.
Kedimin beni yalaması iğrenç mi sizce?

-
(8 Ekim 2022, sevgi, saat: 00:14).
İğrenç
Çok minnoş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşım: "nasıl izin veriyorsun ağzı pis değil midir" dedi.
Kedimin beni yalaması iğrenç mi sizce?

-
(8 Ekim 2022, sevgi, saat: 00:14).
Hayvanları çok severim
Evde veya sokakta sürekli beslerim, oynarım, kaşırım vs.
Ama evin içinde beslemeyi ve bu tip yüzü yalaması veya öpmek gibi eylemleri sürekli yıkanıyor bile olsa pek hijyenik bulmuyorum ve çok abartı olduğunu düşünüyorum açıkcası
Kedilerin özellikle sürekli kendini yalayarak temizleme huyları filan çok güzel bence
Ama yinede ne kadar temiz olsada oynadıktan sonra kesinlikle elimi yıkarım yani. Bu kadar aşırı düzeyde sevenlerede saygım sonsuz herkesin kendi hayatı😅
Nesi iğrenç ya benimde köpeğim vardı öpüşüyorduk aşk yaşıyorduk karşılıksız sevmek sevilmek nedir onunla anladım evlat gibi oluyor evcil hayvanlar öldüğünde onun adına helva dağıtmış kuran okutmuştum
😍
İğrenç değil. Kediler pis değildir ve onlar en temiz ağıza sahiptirler. Kendi vücutlarını yalayarak temizlerler. Cahil olan araştırmayan da pis zanneder
Katılıyorumm 😊
EİG için teşekkür ederim
Rica ederim.
Hayır değil 😊
☺️☺️
Cevap
35Cevap
Hayır güzel bir şey
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐Müstakbel kedim de böyle tatlış bi can olur umarım. Ben de kedilerin en çok gırlayarak uyuklamalarına bayılıyorum. Siyah noktalar bedavaya gitmiş işte! ⭐😄😄😄😄
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Haha :D
Umarım tatlı olur ya, asi bir kediyse hiç çekilmiyorr
Kedilerde burç uyumu var mıdır diye sorsam?😃 Kedi belki de insanın burcuyla uyuşmamıştır🙃🙃
Hmmm, aslında evet kediler de çeşit çeşit ve onlar da burçlara sahip olabilirr, ve nasıl farklı burçlu insanlar bazı problemler yaşayabiliyorlarsa kediler için de aynı şey geçerli olabilir aslındaa 🤔😊.
Astrologlar bunu araştımalı bence 😃😃
Bence de :D :D
Yapma bunu kendine ya yapma bunu kızım sjsjkeke
Patisi ile cirmalasin mi sevgi göremediğimiz analarimiz değil ki onlar minnos ve sevgi dolu bir kedi.
Evett 😍
😍😍😍
B. kunu da koklar yalar hayvan bu doğası icabı yapar. Evet iğrenç hatta evin içinde olması bile iğrenç onun özel alanı olmalı evde s. car g. tunu. yikamaz hayvan bu gelir koltuğuna yastığına oturur oraya bulaştırır. Vs vs
Hayır, hayvanlar sevgilerini farklı şekilde gösteriyor.
Evet aynen öyle 😍.
Hayır çok tatlış... özellikle elimi yüzümü yıkayınca itina ile geliyorlar sanki su sebili gibi.
😍
Hayvanların yalaması kadar doğal bir şey olamaz, neden iğrenç olsun ki? Bence çok tatlı, bu seni sevdiğini gösterir.
Benim kedim sosisli spagetti yerken ağzımdan sosisi çalmıştı birkaç dakika kovalamaca geçmişti aramızda.
Alaska kurdumla aynı yatakta çok yattım zamanında hayvan bakımlıysa ne olacak bir şey olmaz. şu an ki köpeğime de elimi yüzümü uzatsam hemen yalıyo
Kedilerin ağızları dünyanın en temiz ağızıdır. Benim kedim beni yalıyor ve kedilerde yalamak, seni aileden görüp seviyorum anlamına gelir.
Pis hayvan desek fikrin değişecek mi hayır 😄
Böyle devam iyisimi 😄
Sadece bir yerinde yara var ise o kısmı yalatma kafi 👋
kediyi köpek ısırdı felç kaldı erkek halimle inanki gücendim ağladım 2ci gün kedi beni ısırdı 🙄🙄 ısırmakta öyle böyle ısırmak değil parmağım etim kopuyordu diğer parmağımı kurtarayım derken diğerinide ısırdı bundan sonra kedi bakmakmı aman
Bence çok güzel bir şey şirin ve tatlı küçükken bu fırsatı değerlendir bence harika
yoo değil benim de papağan yalıyo elimi yüzümü :D
Yani :) pek doğal değil ama sen igrenmiyosa. Sorun yok
Hayır iğrenç değil hem onların ağzı tertemizdir bişi olmaz
Ben kedimi kedim beni ısırıyor yalamak yanında iyi bence
Çok güzel olur seni Yalamak gibi 😋 ağzımın suyu aktı ya 😅
Benim pati dostumun birisi daha 4 aylık ve tam bir yalama makinası ☺️☺️
Hoşuna gidiyorsa ve hijyenik olduğunu düşünüyorsan sıkıntı yok
Sevimli benimki de beni yalıyor. Sevgisini gösteriyor
Hiç de iğrenç değil. Aksine benim kedilerim de yalardı.
yaa cok tatli bu yaa minnos minnos kafayi yiyorum bunlari gorunce bundan olsun yaaa..
Kediler bizden daha temiz knk bilimsel olarak da böyle salyalarında temizleyici enzimler var bizim aksimize
Nereni yalıyor ama
Yüzz
değil tabi temiz hayvanlar onlar senden bile temizdir:)
Sokaktaki kediler de yalıyo bence sevimli
Yerim onu benide yalasın
Düşünmeme sebep olacak iğrençliği yok
ben iğrenmem şahsen
Sevgi göstergesi ya da pasaklısın diye 🤣😉😂
sevimli bence :)
Aman botla kediye basma ;)
yok allah korusun :D hak edenlere o :)
Hshshshshs.
Kedi senin. İstediği kadar yalayabilir.
Sevio niye oyle diyon
Çok minnoş :)
Hayır, tabii ki. Bizden daha bile temizler.
Hayır, iğrenç değil.
Nereyi yaladığına bağlı 😁
Bence igrenc
Değil çok tatlı
bebek bezi değiştirdin mi?
Cok hos bence
😍
severse yalar.
Minnoş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?