Yakın zamanda kaybettiğim oğlumun yerine yeni bir bebek sahipleniyorum🥺ve ona tasma takmak istiyorum bu onu rahatsız eder mi

Yakın zamanda kaybettiğim oğlumun yerine yeni bir bebek sahipleniyorum🥺ve ona tasma takmak istiyorum bu onu rahatsız eder mi

Çok rahatsız oluyorlar canım bazen dışarı çıkarırken takıyorum huysuzlaşıyor çok.. hem de yeni sahiplendin biraz zaman geçsin denersin daha ilk günden korkutma😻
Tak sen, kaybolursa bulunsun
Sadece bunun için istiyorum bende 😕
Balım bence tak boş ver sen, Ona de ki; kaybolursan naparımmm
😂😍😍😍🥳
Teşekkür ederim bal ✌️
Rica ederimmm
Tasmayı evin içinde gevşek şekılde tak hiç çıkarma zamanla alışır zaten.
Köpekler için uygulanan yöntem bu ve işe yarıyor.
Kedi içinde yarayacaktır
Bakalım
Cevap
9Cevap
Evet rahatsız eder
İlk başlarda rahatsız edebilir ancak zamanla alışır. Bide Airtag tasmalardan alabilirsin, tasmada konum özelliği var, kedinin nerde olduğunu rahatlıkla bilebilirsün
İlk başlarda rahatsız olur sürekli çıkarmaya çalışır ama sonra alışır benim kedilerimde öyle olmuştu hep
Duruma göre bakarım artık kıyamam ona
Kediler pek sevmiyorlar tasma kıyafet vs
Kıyafete kesinlikle karşıyım
Kıyafette özellikle üstte kendine de zarar verebilir aynı şekilde bu tasmada da geçerli alışma sürecini hep gözümüzün önünde geçirir diyorsanız takın, çıkarmaya çalıştığında boynunu falan sıkabilir müdahale edersiniz.
benim kedim hiç tasma sevmiyor. dişine takıldı kedi boğuluyodu son anda kurtardık. sonra bi daha da tasma takmadık
Ya allah korusun 😑
Başın sağolsun öncelikle. Kediler tasmadan pek haz etmez bu onu çok zorlar
teşekkür ederim. Deniycem bende çok zorlamak istemiyorum zaten
Nasıl kaybettin hasta mı oldu?
Evet 😕1 günde nasl bu hale geldi anlamadım
Allah Allah enfeksiyon mu kaptı acaba kusma var mıydı
Sadece burnu akıyordu ve ben üşüttüğünü düşündüm sadece
Kıyamam enfeksiyon kaptı muhtemelen başın sağolsun tekrardan
😔
Hayır tatlım kedimin en fazla 1 gününü aldı tasmasına alışması gönül rahatlığıyla alabilirsin
Ay hadi inşallah çabuk alışır
Kaç aylık bilmiyorum ama çok küçükse takma bence bebiş.
Sokakta bulduğum bir kedi bugün rastgele çağırdım geldi aynı oğlum gibi görmen lazım kara kedi kabarık tüylü 🥳 iyice buraya alışmasını sağlıyorum mama ile bakalım kucağımda bile o kadar tatlı duruyor ki 😍paylaşırım resminii
😋
Kedilere tasma takılmaz kıyafet giydirilmez özellikle de çıngıraklı tasmalar
Evin içinde takın bir süre alışması açısından dışarı çıkardığınız da zorluk yalamazsınız
Kediler tasmadan rahatsız olur
Kendime diye okudum. Tevbe yaa:)
Zamanla alısiyorlar ya
İyi davranırsan rahatsız etmez. 😎 🐱
bu onun sorunu :)
başlarda rahatsız eder de sonra alışıyo
eder
Eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?