""""Sizin yanınızda kendini güvende hissettiğini belirtmek ister, sizi aileden kabul eder yani. Koku alışverişi olur ve sosyal bağ kuvvetlenir. Bir de yalnızlık hissi sebebiyle de yalayabiliyor kediler. Sizi yalayarak yalnızlık hissiyle mücadele eder ve böylelikle bütün negatiflikleri pozitife çevirir."""
Kedi beslemiyorlardır onlar, bizimkiler de böyle abimin iğrenç tişörtlerine çılgınlar gibi sarılıyorlar koltuk altını falan yalıyorlar ahhajsj fotoyu görünce direkt koltukaltı diye düşünmüştüm hshsnd ben de veterinere sormuştum öyle dedi 😂 bu kediler manyak yeminle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kedilerde Kafa yok aga
2 saat önce kamil in birine denk geldik
bi evin 2. katına çıkmış göthünü yırtıyor miyuv miyuv
Çıkmış inemiyor gece gece çaldık kapıyı drama yaşadık mk
Kaç yaşındasın sen? Kedi bu ne anlam yükledin çok merak ettim? Seviyor ki yapıyor işte
Niye yaptığını merak ettim ne saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya
Ama senin foton normal mi
Ne var bunda
Kötü
Yapabileceğim bir şey yok maalesef bilgi almak için attım kusura bakmayın
Ben de kötü dediğim için kirdiysam özür dilerim
Estağfurullah sorun değil
""""Sizin yanınızda kendini güvende hissettiğini belirtmek ister, sizi aileden kabul eder yani. Koku alışverişi olur ve sosyal bağ kuvvetlenir. Bir de yalnızlık hissi sebebiyle de yalayabiliyor kediler. Sizi yalayarak yalnızlık hissiyle mücadele eder ve böylelikle bütün negatiflikleri pozitife çevirir."""
Böyle diyor
Teşekkür ederim 2 kedim var yalnız degil kedim ama bağ kuvvetlendirme mevzusu söz konusu sanırım sağ olun
Sen de sağ ol
Yazık kediye. Hadi benim gibi narin vücudun olsa neyse bu nedir dd
Kılların sinirimi bozduuu.
Niyeki
Kilsiz bi yer bulamamistir belkii
Gözlerim; hak ettiysem eyvallah
Orasi senin neren
Ya şeyi iste
@Ferhat0380 ne
Göğsüm
Annesi zannediyor olabilir
2 aylıktan beri bende baya seviyor benide ama bunu niye yaptığını çözemedim bu da olabilir tabi
Bende severim yerim öperim
Bu kadar kil normal mi sen onu arastir bence 😃😃
Normalmiş
Kafanasıçim
Sever
sapıkmısın ya
kıllı vucudunu nıye atıyorsun bende penısı mı atım ozaman : D kardes bı dusun ıstersen
Kazak güzelmiş
Ahshshshxgshdhhwhdhwhw
Teşekkür ederim 😂
Ora neren
Göğsüm
He knk şimdi şöyle kediler ter kokularını da çok seviyorlar hatta bayılıyorlar shksndks terlemişsindir ondandır
Anladım teşekkür ederim anlayışlı yorumunuz için millet niyeti neyse ona göre sürüklüyor soruyu
Kedi beslemiyorlardır onlar, bizimkiler de böyle abimin iğrenç tişörtlerine çılgınlar gibi sarılıyorlar koltuk altını falan yalıyorlar ahhajsj fotoyu görünce direkt koltukaltı diye düşünmüştüm hshsnd ben de veterinere sormuştum öyle dedi 😂 bu kediler manyak yeminle
Harbiden öyle değişik varlıklar çok teşekkür ederim 😄
Midem bulandı aw