Bu kediye daha önce de bir iki kere rastlamıştım ama yüzü normal gibiydi. Kendisini pek görmesem de camın önüne koyduğum mamaları yediğini biliyorum, şüphelendiğim şey de onlar zaten. Aldığım mama markasını değiştirdiğim günün sabahında fark ettim yüzünün şiş olduğunu, alerji mi yaptı nedir? Hayır bir de korkak olduğu için bakamıyorum sert mi diye, iltihap gibi duruyor. Ağzının kenarlarında da sarı yapışkan bir sıvı var.
Çene kırığı falan mı diye de düşündüm ama mamayı normal bir şekilde yiyordu, canı yanıyor gibi değildi.
Bu arada hâlâ annesi ve kardeşleriyle geziyor bu kedi, fotoğrafta büyük durduğuna bakmayın.
İltihaplı iç yarası varsa apse yapıp büyümüştür. Belediyeyi bilgilendirsene
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha önceden farklı kediler için aramıştım 153'ü ama ne hikmetse üç kediden üçü de ellerinden kaçmayı becerdi. O yüzden pek güvenmiyorum ama başka belediyelerde arkadaşlarımın aradıkları tedavi edilip bırakılmıştı.
Uysal bir kediye benziyor ama yanına asla yaklaştırmıyor. Bir ay kadar önce de karşılaşmıştık ve o zaman daha oyunbaz duruyordu. Sakin durması muhtemelen acıdan.
Arkadaşımın daha önceden aradığı belediye de üsküdar'dı, o yüzden bende güveniyorum oraya ama alması gibi geri bırakması da var. Sonuçta hala annesiyle geziyor bu yavru, burada yiyecek yemeği de var başka bir sokağa bırakırlarsa yazık olur hayvana.
Kafana göre ilaç verme, o ilacı da araştırarak bulman doğru olmaz doğru bulsan bile vermen doğru olmaz zira ters bir durumda hayvana bir şeyler olabilir. Hadi diyelim doğru buldun ama yine de demek istediğim kafana göre vermek doğru olmaz. Veterinere götürün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bir böcek sokmuş olabilir
diğer kedilerle kavga etmiş olabilir
insandan bir zarar görmüş olabilir
İltihaplı iç yarası varsa apse yapıp büyümüştür. Belediyeyi bilgilendirsene
Daha önceden farklı kediler için aramıştım 153'ü ama ne hikmetse üç kediden üçü de ellerinden kaçmayı becerdi. O yüzden pek güvenmiyorum ama başka belediyelerde arkadaşlarımın aradıkları tedavi edilip bırakılmıştı.
Maddi durumun iyi değilse tekrar denemekten başka yolu yok
Haklısın, değerlendireceğim.
Hangi belediye bakıyor oraya
Pendik
Güngören olmasın da
Niye öyle dedin ki? Kötü bir yer mi?
Güngören Belediyesi'nin aldığı kediye ulaşmak mümkün değil. Çoğunu da yanlış yontemlerle öldürüyorlar ya da hiçbir şey yapmadan ölüme terkediyorlar
Duymuştum galiba öyle bir şey olduğunu. Yazık hayvanlara, öldüreceklerse niye alıyorlar onu da anlamış değilim ya..
Kedi uysal mi ele geliyor mu
Uysal bir kediye benziyor ama yanına asla yaklaştırmıyor. Bir ay kadar önce de karşılaşmıştık ve o zaman daha oyunbaz duruyordu. Sakin durması muhtemelen acıdan.
Kutuya koyma imkanın olsaydı Üsküdar belediyesini ara derdim. Ama onların alması için Üsküdar'da olması gerekir kedinin
Arkadaşımın daha önceden aradığı belediye de üsküdar'dı, o yüzden bende güveniyorum oraya ama alması gibi geri bırakması da var. Sonuçta hala annesiyle geziyor bu yavru, burada yiyecek yemeği de var başka bir sokağa bırakırlarsa yazık olur hayvana.
Ki kedi zaten korkak, kutuya girmez.
Yine de Pendik belediyesini deneyeceğim.
Üsküdar belediyesine diyecen ki Aziz Mahmud Hüdayi camisinin orada buldum
E o zaman bulduğumu söylediğim yere bırakırlar, olmaz ki. Ben bir daha nasıl bulacağım kediyi?
orada zaten kedileri besleyen çok insan oluyor. Taktik yapacaksın 😉
Bilmiyorum ya, düşüneceğim.
Düşünmekten önce kediyi yakalaması var tabii bir de.
Dişi ağrıyor heralde rakı koy mamasına biraz iyi gelir
Disinde apse var gibi duruyor
Yaa, nasıl geçer peki?
Veteriner
Yaklaştırmıyor ki yanına, cam arkasından anca çekebildim fotoğrafı.
Acisi var iste
Biliyorum. Tekrar gelirse deneyeceğim.
İşinde soeun olabilir dişleri ne durumda
Bilemiyorum ki yanına yaklaştırmıyor hiç..
Al veterinere götür
Yakalayamadım ki götüreyim. Ne olduğunu buradan öğrenmeye çalışıyorum. İlaçla geçecek bir şey ise ilaç katarım yemeğine.
Kafana göre ilaç verme, o ilacı da araştırarak bulman doğru olmaz doğru bulsan bile vermen doğru olmaz zira ters bir durumda hayvana bir şeyler olabilir. Hadi diyelim doğru buldun ama yine de demek istediğim kafana göre vermek doğru olmaz. Veterinere götürün.
Anladım, denerim tekrar.
lan yerim tipe gel :D :D ponçik surat
Balon olusmus
Nasıl yani?
Yüzünde balın olusmus
Evet. Bunun nedenini sormuştum zaten.
Git veterinere sir
Evet.
Sana sormak lazım
Ben mi yaptım ya
Bunu mu ima ediyorsun yani?