ya büyük ihtimalle hasta olmuştur mevsim geçişlerinden dolayı falan. benim de muhabbet kuşum var. muhabbet kuşları aşırı derecede hassas hayvanlar. eğer hastaysa hemen ilaç tedavisine başlaman lazım. hiç götürme imkanın yoksa internetten bi veteriner numarası bulup konuş anlat o yol gösterir sana.
belki tüy dökme dönemindedir. genellikle kuşun odanın neresinde duruyosa oralara bir bak istersen kafesine yerlere falan. eğer tüy döküyorsa o yüzden halsizlipi normal tüy dökme dönemlerinde olduklarında karınları falan ağrıyor kıyamam ya küçücük karınları var zaten. ama kusma olayını bilemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eş ıstıyor kusunuz
Dişi bendeki eş olursa yavrusuna bakamam bu şekilde bi zararı olur mu
Zararı yok yavru besleme güdüsü ile hareket edıyor en fazla kızgınlık yumurtası yapar.
Kafestr ayna olmasın ama oyuncak olabılır
Fakat bu anlattıklarım normal yem yıyen ve dıskısı yesıl beyaz katı halde olanlar ıcın.
Kafes ıcınde de uyuklama varsa ve kabarıksa ucamıyorsa durum baska olur
Kafes içerisinde uyuklamıyordu ama bu gün girdi kafese uyukladı biraz
evet normal yem yiyor
Ozmaan sorun yok
Çiftleşmek istiyor. Eline kusmasının sebebi dişiye kur yapmak için ona yem kusar. Ben sana bakarım. Sen çocuklarımın anası ol anlamında.
veterinere götür hemen
Neyi var biliyor musun yarına kadar bekleyebilir mi
ya büyük ihtimalle hasta olmuştur mevsim geçişlerinden dolayı falan. benim de muhabbet kuşum var. muhabbet kuşları aşırı derecede hassas hayvanlar. eğer hastaysa hemen ilaç tedavisine başlaman lazım. hiç götürme imkanın yoksa internetten bi veteriner numarası bulup konuş anlat o yol gösterir sana.
Çok sağol teşekkür ederim ben bu gün veteriner numarası buluyum yarında veterine götürürüm artık :(
rica ederim ne kadar süredir böyle peki
2 3 gündür bu halde bir iyi bir kötü durumda bende anlayamadım internetten baktım dişi istiyor diyorlar sevgi gösterisi diyorlar
belki tüy dökme dönemindedir. genellikle kuşun odanın neresinde duruyosa oralara bir bak istersen kafesine yerlere falan. eğer tüy döküyorsa o yüzden halsizlipi normal tüy dökme dönemlerinde olduklarında karınları falan ağrıyor kıyamam ya küçücük karınları var zaten. ama kusma olayını bilemem.
Tüy döküyor evet srekli tüyleriyle oynuyor ama kusma nedenini anlayamadım
dediğim gibi internetten bi veterinere ulaşıp sorarsan daha iyi olur.
Tamam çok teşekkür ederim
rica ederim
Veterinere götürüp anlatman gerek
Düzelmezse yarın götürecem
veterinere götür
Sürekli mi kusuyor?
Gün içerisinde ara ara kusuyor halsiz gibi duruyor bi bakıyorum canlanıyor
Kesip ye
Kızılmış olabilir