Evcil Hayvanlar Kedim niye böyle psikopatça uyuyor olabilir? serifhacioglu Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kedim elimde de elimde olmasada ayaklari havada uyuyor psikolojisi bozuk olabilirmi? 😅 Uyurken gören kediyi ölmüs saniyor Kedim niye böyle psikopatça uyuyor olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. rahatı seviyordur 0 0 Yorumla
Paranoidsizofrenkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Beni öp diyor resmen nası bi bal bu maşallah ya 1 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kedicik senin yanında huzur bulduğu icin ôyle. Başkasında yapmaz 0 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kediler çılgın hayvanlar yani senin kedin de öyle. 0 0 Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kediler psikopat oluyor zaten 0 1 Yorumla serifhacioglu +1 yıl Mantikli😅😅 Yorumla
xPsychopath Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl bengal kedisi mi bu 0 3 Yorumla serifhacioglu +1 yıl Yokk, orjinal sokak kedisi version 1.12 Yorumla xPsychopath +1 yıl benziyor ya 😂 Yorumla serifhacioglu +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
rahatı seviyordur
Beni öp diyor resmen nası bi bal bu maşallah ya
Kedicik senin yanında huzur bulduğu icin ôyle. Başkasında yapmaz
Kediler çılgın hayvanlar yani senin kedin de öyle.
Ev huzurlu yer oldugu icin. Disarda olsa boyle bu sekil yatmaz
Kediler psikopat oluyor zaten
Mantikli😅😅
güvendigi için öyle yatıyor
bengal kedisi mi bu
Yokk, orjinal sokak kedisi version 1.12
benziyor ya 😂
😅😅😅
Yerim agzini