Evcil Hayvanlar Husky vs Malamut? gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangisi daha güzel sizce? Husky Malamut Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Husky vs Malamut? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Husky bence 1 0 Yorumla
Ytbfn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Alaskan malamut daha akıllı husky başına buyruk 1 7 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Görünüş olarak sordum Yorumla Ytbfn +1 yıl Alaskan daha iridir ama burada ikiside bildiğin husy alaskan patiler daha iri daha gür ve agırdır Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Hiç bu ırktan birini besledin mi? Yorumla Ytbfn +1 yıl Husky besledim onun kadar salağıda denk gelmedi görmedimde tamamen başına buyruk canı ne isterse onu yapar Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Yavruyken mi aldın? Kaç yaşına kadar besledin? Yorumla Ytbfn +1 yıl yavruyken hediye geldi 4 yaşına kadar besledim Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Öldü mü? Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İkisi de çok güzel ama bu hayvanlara eziyet ediyoruz. Yazık. 1 3 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Ne gibi bir eziyet? Yorumla Lemean +1 yıl Bir arkadaşımın vardı. Banyodan çıkmıyordu hayvan soğuk olsun diye. Bu ülkede yaşayacak hayvanlar değiller. Yorumla gencoyn-135 +1 yıl O arkadaş kimse benim gözümde hayvansever değildir Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 342 cevap paylaştı. Husky 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Husky bence
Alaskan malamut daha akıllı husky başına buyruk
Görünüş olarak sordum
Alaskan daha iridir ama burada ikiside bildiğin husy alaskan patiler daha iri daha gür ve agırdır
Hiç bu ırktan birini besledin mi?
Husky besledim onun kadar salağıda denk gelmedi görmedimde tamamen başına buyruk canı ne isterse onu yapar
Yavruyken mi aldın? Kaç yaşına kadar besledin?
yavruyken hediye geldi 4 yaşına kadar besledim
Öldü mü?
İkisi de çok güzel ama bu hayvanlara eziyet ediyoruz. Yazık.
Ne gibi bir eziyet?
Bir arkadaşımın vardı. Banyodan çıkmıyordu hayvan soğuk olsun diye. Bu ülkede yaşayacak hayvanlar değiller.
O arkadaş kimse benim gözümde hayvansever değildir
husky
Husky