Evcil Hayvanlar Yavru köpeğim çok ısırıyor, ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar hiç rahat vermiyor bana yemek yapıyorum sürekli ayaklarımı ısırıyor gına geldi artık bıktım cidden. yok mu bunun bir çözümü?Golden cinsi 3 aylık Yavru köpeğim çok ısırıyor, ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 940 cevap paylaştı. Zaman geçtikçe alışıyor bırakıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Seni çok seviyor. Oyun oynuyor. Onlarda insan gibi, şu an, cocuk o. O şekilde oyun oynamaktan anlıyor. 6. Ay dan sonra kalmaz bir şeyi. Biraz sabir et. Ya da isirinca bagir ya da cok hafif canini acit o esnada. O zaman bir daha yapmaz 0 0 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Disleri daha yeni çıkıyordur normaldir her seyi ısırması 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 481 cevap paylaştı. köpek eğitimi komplike bir konu öyle yazarak anlatılacak bir konu değil youtube dan falan araştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnstagramda goldeni olan bi çocuk var ismi perses orada eğitim videoları var onu izle Perses_goldenretriever 0 0 Yorumla
lifted Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dişleri kaşınıyordur yeni çıktığı için, kemirebileceği yumuşak şeyler bulursan köpeğin de sen de rahat edersiniz gibi 0 0 Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Oyuncak al 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir sürü oyuncak aldım hiç bakmıyor yüzlerine Yorumla Floryadan +1 yıl Bi kopek daha al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zaman geçtikçe alışıyor bırakıyor
Seni çok seviyor. Oyun oynuyor. Onlarda insan gibi, şu an, cocuk o. O şekilde oyun oynamaktan anlıyor. 6. Ay dan sonra kalmaz bir şeyi. Biraz sabir et. Ya da isirinca bagir ya da cok hafif canini acit o esnada. O zaman bir daha yapmaz
Disleri daha yeni çıkıyordur normaldir her seyi ısırması
köpek eğitimi komplike bir konu öyle yazarak anlatılacak bir konu değil youtube dan falan araştır
İnstagramda goldeni olan bi çocuk var ismi perses orada eğitim videoları var onu izle Perses_goldenretriever
Dişleri kaşınıyordur yeni çıktığı için, kemirebileceği yumuşak şeyler bulursan köpeğin de sen de rahat edersiniz gibi
Diş çıkarıyor olabilir
Oyuncak al
Bir sürü oyuncak aldım hiç bakmıyor yüzlerine
Bi kopek daha al
Sende onu ısır