Evcil Hayvanlar Kedimi arı soktu ne yapmalıyım daha fazla? esmaekramn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kedimi arı soktu veterinere yakın değiliz ilaç verdim başka ne yapabilirim biraz şişti ellediğimde bağırıyor şimdilik iyi ama korkuyorum Kedimi arı soktu ne yapmalıyım daha fazla? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 940 cevap paylaştı. Geçer ama netten video izle bu durumda daha detaylı bilgi veriyorlar videolu 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Eğer şu an iyiyse sorun olmaz bence arı zehirli bir böcek değil 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl kedide kusma ateş şok bayılma gibi belirtiler var mıbir de arı neresinden soktu 0 3 Yorumla esmaekramn +1 yıl Yok normal şimdilin boynunun yanından soktu kendim gördüm Yorumla SalvioHexia +1 yıl sizi korkutmak istemem ama boyun bölgesi çok tehlikelisiz bir an önce veterinere götürün onu yoksa zehirlenme durumu söz konusu olabilir Yorumla esmaekramn +1 yıl Elinin ve boyun arası bir yer elinin üst kısmı işte Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Buzu bir tülbente sar ve ısırdığı yerlere yavaşça uygula 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Soru troll değilse komik de değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geçer ama netten video izle bu durumda daha detaylı bilgi veriyorlar videolu
Eğer şu an iyiyse sorun olmaz bence arı zehirli bir böcek değil
kedide kusma ateş şok bayılma gibi belirtiler var mı
bir de arı neresinden soktu
Yok normal şimdilin boynunun yanından soktu kendim gördüm
sizi korkutmak istemem ama boyun bölgesi çok tehlikeli
siz bir an önce veterinere götürün onu yoksa zehirlenme durumu söz konusu olabilir
Elinin ve boyun arası bir yer elinin üst kısmı işte
Buzu bir tülbente sar ve ısırdığı yerlere yavaşça uygula
Soru troll değilse komik de değil.