Evcil Hayvanlar Bu güne kadar baktığınız en farklı hayvan neydi? DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben yarasa , karga , baykuş bakmıştım. Kedi köpek onlar zaten eksik olmaz Güncellemeler+1 yıl Yeşil başlı yaban ordeklerim vardı benim dışımda herkesi ısıriyorlardı🤣🤣🤣 Bu güne kadar baktığınız en farklı hayvan neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Fareye baktım 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu yarasa fareye benziyor 😃 Ben hiç farklı hayvan beslemedim 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evde kedi besledim, bahçede 2 sene 2 köpek besledim. Bir de balık besledim. Farklı bir şey yok. 1 0 Yorumla
Miss_Violet Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Martı yavruları bir müddet iyi gitti sonra kabile saldırısına uğradım. 1 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 1 tane hayvan baktim o da kopegimdi garip hayvan bakmadim eve inek mi sokam yani 1 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Elma kurdu. Elmamın içinde besliyorum. Bir ısırık ben alıyorum bir ısırık o alıyor 0 0 Yorumla
limitlessone Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bataklik kaplumbagasi, semender, yilan, iguana, tarantula, hayalet baligi, bukalemun, peygamber devesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fareye baktım
Bu yarasa fareye benziyor 😃 Ben hiç farklı hayvan beslemedim
Evde kedi besledim, bahçede 2 sene 2 köpek besledim. Bir de balık besledim. Farklı bir şey yok.
Martı yavruları bir müddet iyi gitti sonra kabile saldırısına uğradım.
1 tane hayvan baktim o da kopegimdi garip hayvan bakmadim eve inek mi sokam yani
Elma kurdu. Elmamın içinde besliyorum. Bir ısırık ben alıyorum bir ısırık o alıyor
Bataklik kaplumbagasi, semender, yilan, iguana, tarantula, hayalet baligi, bukalemun, peygamber devesi
Guzelmis
Hamster
karinca olabilir
Yılan beslemiştim aklımca
Bukalemun
bakmadım aslında
O yani Ex