Kedileri sevmiyorum. Bunu söylediğimde keditaparlar beni linç ediyorlar. Özellikle kızlar ve kadınlar keditapar. Herkes kedileri sevmek zorunda mı? Neden ananıza küfretmişim gibi tepki gösteriyorsunuz?
Şu da var extradan alırlar mamaları köşe başlarına cam. altlarina koyarlar 1. Katta oturanli düşünmezler kedi o tarafa pislwr vs kokusunu 1. kattakiler çeker bunları söyleyince de direk hayvan düşmanı oluursun kendileri tabi duymqzlar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zorunda değilsin
Şu da var extradan alırlar mamaları köşe başlarına cam. altlarina koyarlar 1. Katta oturanli düşünmezler kedi o tarafa pislwr vs kokusunu 1. kattakiler çeker bunları söyleyince de direk hayvan düşmanı oluursun kendileri tabi duymqzlar...
kedi nankör hayvan
kimse illa bir hayvan sevmek zorunda değil zarar vermesin yeter
Kediler nankör degil, nankör olan insandir
@TheTurkishMan insanda kedi kadar nankördür
Bir kedinin baska bir kediyi öldürdüğü ve ihanet ettigi gorulmemistir ancak kediler minnet etmez kimseye bunu nankörlük olarak görürüz
@TheTurkishMan ekmek yediği sahibine çırmaklayabiliyor
O onun dogasi iste biz onun dogasini degistirmeye calisiyoruz, hayvanlarda akil ve irade yoktur, bir köpekdeki sadakat ve itaat da kopegin dogasidir
Dostum sevmeyebilirsin bunda hiçbir sorun yok.
Zarar vermediğin sürece kimse sana niye sevmiyorsun diyemez.
Kimse kimseyi sevemez mesele saygidir ve vijdandir, bir canliyi sevmemen ona eziyet etcegin anlamina gelmez ayni benim dinsiz leri sevmemem gibi
Herkes sevmek zorunda değil tabi. Hayvanlara şiddet olmadığı sürece sorun da yok 😊
İşkence etmediğin sürece sevmek zorunda değilsin tabi. Bende pek sevmem.
Sevmeyebilirsin ama yeter ki gördüğün yerde eziyet etme.
Sevmem, evime de sokmam.
Sevmeyebilirsin ama onlara kötü şeyler yapamazsın
Zorla güzellik olmaz. Sevme. Ama eziyette etme.