Bugün elimdeyken bana kafa sallayarak yemini kustu anlam veremedim :)

Bugün elimdeyken bana kafa sallayarak yemini kustu anlam veremedim :)
Benimde öyle kusmustu. Boğazına takılmıştı yemi. Çıkarmış oldu. Ama devam ederse Allah korusun birseyin belirtisi olabilir. Allah nazardan korusun Maşallah. 💜💜🌻🌻

Bu da benim Mavişko. Kendisi az önce ben aşık oldum lanet olsun dedi 😀
Ooo seninkide benimki gibi erkek maşallah kaç zamandır bakıyorsun :)
Teyzemdeydi bu kuş. Al sen daha iyi bakarsın dedi. Ondan aldığımda 1. yasına yakındı sanırım. Bende de 2 yıl kadar. Ama uçamıyor ya. Kanatları kısa. Aldığında da teyzem böyleymiş. Ama maşallah bir konuşması var rap yapar gibi. Inanılmaz kelime hafızası var. Hemen algılıyor
Bende yaklaşık 2 hafta önce aldım. Yanına eş almadım bana alışsın diye.
Bizimkide maşallah ötüyor sesler çıkartıyor değişik değişik.
Bizimkisi 2 aylık.
Hergün kafesten çıkartıp elimde seviyorum elime geliyor kafama konuyor falan.
Bu ele gelmiyor. Teyzemde nasil korkmuşsa orada bir şey olmuş demekki. El gördümu çığlık atıyor. Işte hep kafesinde duracak konuşacak öyle seviyor. Birde yüzümüzü yaklastiriyoruz kendisi gelip gagasını burnumuza sürtüyor oyun oynuyor. Elleri gizliyoruz tabi 😀
Bugün birde gaga taşı alıcaz buna kalamar kemiği falan kalsiyum alsın hemde gagasını törpülesin.
Bide ballı krakeri var onu çok seviyor.
Senin kuş hangi odada kafesi :)
Salonda yanımızda hep. Avluya oturmaya çıkacaksak beraber götürüyoruz biraz hava alsın diye. Tabi kediler büyük risk. Çok dikkat ediyoruz.
Mavisko maydanoz marul çok seviyor. Haşlanmış yumurta minik bir parça beyazı ama. Koyuyoruz ısırıyor. Birde arada bir suyuna vitamin ekliyoruz.
Bizimkide yumurta beyazı yeşillik salatalık marul elma yiyor.
Bu kuşların erkek olması iyi bir şey.
Dişiler pek konuşamıyor ve çevreye karşı biraz hoşgörüsüzler.
Evet çok konuşkanlar. Allah uzun ömürler versin gökyüzüne 💜💜🌻🌻
Senin mavişede Allah uzun ömürler versin :)
Teşekkür ederim
Merhaba
Çok tatlı çıkmış kuşunuz kusma normal olabilir takip edin devam ederse veteriner hekime gotürebilirsiniz
Cevap
2Cevap
kuş kaç yaşında
2 aylık :)
Amaniiiiin pek tatlı, bizim de sarı dişi var, oy ben ölürüm onaaaa ♥️♥️
Teşekkür ederiz
Kuş çok güzel. İsmi ne?
İsmi gökyüzü 🦜 :)
Evet mavi :)
lan ne tatlı bişi bu :d
ismi ne çok tatlı
Gökyüzü :)