Bu dönemde aşı ve iç dış parazitlerin fiyatları aldı başını gitti heleki mamalar ateş pahası mama ve aşı hadi neyse dicem ama iç dış parazitlere yetmek mümkün digil en az 2 aylık iç dış parazite 3 köpeğe 780 tl verdim normalde 3 aylık yaptırıyodum ama tek bir köpek icin sadece dış parazitin fiyatı olmus 500 mü 700 mü ne dedm oha bu ne en son 480 mi ne almıstm 3 ay önce cok zamlanmıs siz nasıl kurtarıyosunuz bu iç dış parazit olayını bu konusa bilgisi olan iyi uygun markaları paylasmak isteyen var mı yardımcı olalım birbimize 🤷♀️🤦🏼♀️
Kedi ve köpek sahibi olanların dikkatine size bir sorum var?🐾?
kedim için üç aylık iç dış parazit 120, yıllık karma 170 ve yıllık kuduz aşısı 130 tl güncel fiyat 😬 geçen seneye göre bir tık zamlanmış.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ah bu büyük ırkların çektigi🤦🏼♀️ ya kilo artıkca cok pahalanıyo kedisi olan yaşadı burada aşılar 300 oldu 3 aylık sadece dış parazit 500-700 arası dediler iç paraziti sormadm allah bilir ne kadardır 3 köpeginde aynı güne denk geliyo iç dışları cok zorlanıyorm ya bu ay 2 aylık maximum yaptırdım nexgard o iç dış aynıymıs 1 hap 3 köpege 780 tl tutu
Vallaha sorma ya sevgisi yeter diyoruz ama bazen alışverişlerini yapmaya gitigimde ücreti elim titreye titreye veriyorum asil maya şans yaktın beni diyorum😂😂 canları sagolsun genede bi sistem bulmam lazm bu konuda
Yok artk oldu onlar benim evlatlarım canlarım salcak olsam coktan salardım hem salınca eline ne geçiyo sokakta yapabilceklerini düşünüyomusn ben kıp kaybolcaklar diye aklım gidiyo sen sal gitsn diyosn🤦🏼♀️