İnternette sadece British Shorthair için var lakin benim kedim uzun tüylü. Bir soruna yol açar mı? Link atarsanız sevinirim. Market maması tercih etmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Royal Canin British shorthair 4kg luk mamasından aldım. Sanırım fark etmiyormuş. Bakalım.
British Longhair için uygun premium kedi maması tavsiye eder misiniz?
Benimkisi safkan. British kedilerin hepsi gri değildir. İnternetten görsel aratarak bakabilirsiniz. Gri çizgileri olabilir. Resimde çıkmamış ama kuyruğu ve vücut altı böyle. %90 ı gri olan Scottish. Kulakları kıvrımlı olur. Veterinerden de net bilgi alamadığım için buradayım.
Benim de British kedim var gri. 1,5 yaşında. Kediniz resimde Bembeyaz durduğu için garipsedim. Dediğiniz gibi bütün ırk gri değil ama hiç bembeyaz da görmedim. Scottish kedileri de sıkıntılı maalesef.
Catty. Eskiden yetişkin maması alırdım ama artık evimde minik kediciklerim de olduğu için yavru maması veriyorum. Bahsettiğim kedim de ondan yiyor Bi sıkıntı olmadı.
Bugün petshopa gittim de baya araştırdım bu mama olayını benim kedi de british longhair onun için proplan balıklı mamayı önerdi bu arada ek bilgi mama hangi marka olursa olsun balıklı olursa tüy dökümü azalıyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
biz etli kurufasulye ve mercimek ile besliyoruz da premium mama ne oluyor
Kuru mama. Kaliteli olanlar.
Happy Cat adlı mama markasından alıyorum.
Hem fiyatı uygun hem içerik bakımından piyasadaki pahalı markaların çoğundan daha iyi.
Kedimin kilosu düzgün ve tüyleri aşırı yumuşak.
Ben wishcas veriyordum ama arkadaşım çok tuzlu olduğunu başka mama almamı söyledi, siz uygun mama bulabildiniz mi
Royal canin kitten
1 yaşında benim kedim.
British kedileri gri olmaz mıydı bu nasıl British?
O Scottish.
Az daha salla istersen? British kedilerinin geneli gri olur. Seninki muhtemelen safkan değil. Soruya gelirsek, neden bir veterinere sormuyorsun?
Benimkisi safkan. British kedilerin hepsi gri değildir. İnternetten görsel aratarak bakabilirsiniz. Gri çizgileri olabilir. Resimde çıkmamış ama kuyruğu ve vücut altı böyle. %90 ı gri olan Scottish. Kulakları kıvrımlı olur. Veterinerden de net bilgi alamadığım için buradayım.
Benim de British kedim var gri. 1,5 yaşında. Kediniz resimde Bembeyaz durduğu için garipsedim. Dediğiniz gibi bütün ırk gri değil ama hiç bembeyaz da görmedim. Scottish kedileri de sıkıntılı maalesef.
Hangi mamayı veriyorsun?
Catty. Eskiden yetişkin maması alırdım ama artık evimde minik kediciklerim de olduğu için yavru maması veriyorum. Bahsettiğim kedim de ondan yiyor Bi sıkıntı olmadı.
Benim kedim de saf british longhair onunda vücudu bembeyaz kulakları ve kuyruk ucu sütlü kahve gibi zaten bu resimdeki minnoşunda kulakları gri gibi
Evet koyu gri olan yerleri var kulak ve kuyruk üstü gibi
Ben wishcas dana etli veriyorum ama bitmek üzere ve çok tuzluymuş o yüzden bend emama arayışına geçtim
Ben Hill's ördekli veriyorum. 10kg alıyorum 3 kedi var bende
İnceleyeceğim, teşekkürler
Bugün petshopa gittim de baya araştırdım bu mama olayını benim kedi de british longhair onun için proplan balıklı mamayı önerdi bu arada ek bilgi mama hangi marka olursa olsun balıklı olursa tüy dökümü azalıyormuş
cins önemsiz mamada
Bazı mamaşarda yazıyor ama scottiah british diye farkları ne?
Proline