Yeni british kedi sahiplendim henüz 2 aylık iç dış parazitleri yapıldı fakat iştahsız ve sürekli yatıyor bu normal mi acaba ortama alışma süreci ola bilir mi lütfen anlayan ve yardımcı ola bilecek varsa yorum yapsın...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
British kedilerin %90 i dogustan engelli. Genetik hastalıkları var birde annesinden ayrılmış sen sahiplendim diyorsun ama onu sana satanlar ara için bebeği annesinden erken ayırıyorlar yeni mekan da bir etken.
Cevap
3Cevap

Benim kıza çok benziyor hshj. İc parazit 2 gun yorabilir gözlemle birkaç güne geçer. mamasını sevmemis olabilir degistirdiysen. ateslenirse dili çıkar
çok tatlılar kabul ama bu tur hayvanların çok fazla rahatsızlıkları oluyor. özellikle bu kediler agrı çekiyorlar. üretimine izin vermemek lazım.
Adapte olma sürecinden dolayı iştahı olmayabilir ama sadece tahmin. Her türlü veterinere danışmanızda fayda var.
bu kedi benim kediye benziyor Allah sağlıklı uzun ömürler versin 💙
Amin teşekkür ederiz
Bence onunla konuşmalısın güzel şeyler söyle sakinleşir
İştahsız derken bunlar az yiyor zaten. yatmasına gelince daha çok küçük gayet normal
biraz oyun oyna eski evi özlemiş olabilir bunlar çok hassas hayvanlar
İç parazit yeni yapıldıysa onun yüzünden de halsiz olabilir ya da daha alışma sürecinde.
Yaş mama ile azar azar besle.
Tüyleri kadar fazla ömrü olsun
Yaş mama koydum bı iki yedi öyle bidaha ellemedi korktum bende
Benim olsan ya sen 🥰
Aşılama için çok ufak değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?