Arkadaşlar ben hamster almayı düşünüyorum. Ama hiçbir bilgim yok. Cinsleri oluyormuş hangi cins önerirsiniz? Bide kokusu çok pis oluyor diyolar. Kokusunu nasıl önleyebilirim? Wc, yem, temizlik vs her şekilde bilginize açığım
En büyük sorunu koku da altına talaş koyuyorlar ucuz olsun diye ondan oluyor. Özel kumu var diye biliyorum ama pahalı olur birde evde gezdirme alışınca kafesinden çıkıp gezmeye çalışıyormuş. Arkadaş bakıyordu. Çok zor demişti. Kediden daha zormuş
Benim kedim asla korkmaz. Aslinda kedim icin istiyorum zaten yoksa hayatta dusunmem. Kedime youtubedan aciyorum hayran hayran izliyor koyu fanatik 😅 alirsam arkadaş olur onada bi ses olur diye düşündüm
Hamster almayacaksin. Kediyi ben alacagim, annem kedi istiyor. Sana da papagan alacagim. Karsi gelmeyeceksin bana, kus getirecegim sana. Onu oksa sev konus onunla, sana arkadaslik edip birlikte muhabbet edeceksiniz.
Ilk hafta kadar korkacaktir kafesten cikartma cok ustune gitme, etrafi seni tanisin, alissin. Sonra zamanla kafesi acarsin. O da yanina ucar gelir, gider. Yemek yerken yanina gelir, konusur oynarsiniz. Senin kediyi anneme verecegim, sana papagan yeter. Bugun 18km yuruyus yaptim hala su isitmadin. Hadi ayagimi yika aetik
Ne bu şimdi. Ben asi, ters, sert kadin seviyorum da ben mi bilmiyorum. Hayrdir sen? Papaganin tamam, kediyi anneme verecem tamam. Ekmek peynir dedin gelirken aldim, karnimiz tok sirtimiz pek, şukur. Neyini eksik ettik? Iphone 13 pro max super ultra nova alamadigim, asgari ucrette adam gibi calisip bu parayi aldigim icin mi bana tavrlaniyorsun sen kadin?
Kizim sen ne saniyorsun? Bizde ayri gayri var mi. Gider miyim. Ölümden ote koy yok bize, hasta zor kotu her zaman yaninda olacagim. Erkek olmak adam olmak kolay mi saniyorsun sen? Biz elinde telefon onlarca acik kiza layklayip yazan, reelde eli pipisinde saga sola is atan, pij tiplerden degiliz. Adam gibi adamiz biz kizim, kendine gel!
En İyi Cevaplar