Kanatlarını açıyor böyle kalıyor uçmuyor🥲 yeme içme normal😊

Kanatlarını açıyor böyle kalıyor uçmuyor🥲 yeme içme normal😊
Benim arkadaşımın muhabbet kuşu var orta boy bir tekneye tabi derin olmayacak bu küçük tabak bile olur yani içine su koyup kuşunu yüzdürüyor sende dene 😂😂😂
Çok zayıf kalmış o kuş yahu güzel yakışıklı bir erkek :)
Havalar sıcak aslında ucmamasi normal olabilir ama sürekli salinik kaliyormu bu zaman salinik kalmadı ise uçması ise kanatlar kireçlenme falan olabilir
Hahaha :) kuş dediğin zayıf olmayacak:)
Sen yolla bana ben onu şişko ederim :)
Kuşunuzun duruşundan anladığım kadarıyla gerçekten sıcaktan etkilenmiş, yorgun ve enerjisiz görünüyor. Kanatlarına dikkat edin görseldeki gibi ise asla kuşunuzu yoracak aktivitelere zorlamayın.
Cevap
12Cevap
Olabilir ya da sıkılmıştır uç uç nereye kadar dinlenelim demiştir
@ahhbukizlar ın kuşu yaz kış demeden uçuyor. Büyük ihtimalle hareket etmeyi sevmiyordur. Kanatlarında bir problem yok gibi.
Teşrif etmediğine göre engelli heralde..
Hahah 😅
Tanışın o halde 😿
O biraz ürkek ceylandır 🥺😿
Kuşların böyle yapması normal, bizimkiler de sıcak havalarda böyle yapıyorlar. Yani endişelenmeni gerektirecek bir durum yok..
Bence inat etmiş tipe bak uçmuyorum lan napcan diyo resmen fotoğraf
Yaa evt
bir kuşa bak bir bakışlara bak , hiç halden anlamıyosun
Onune küçük bir kaba su koyuyorum ben. Bende de maviş var. Yüzünü kanatlarını falan degdiriyor. Seviniyor. Serinliyor 😀
Büyük ihtimal kanatlarını açıp hava aldırıyor ve uçmak onlar için çok enerji harcatıyor vücut ısıları yükseliyor o yüzden olabilir
Yavru gibi daha
çok tatlı maşallah 🙂
Senden ayrı duramıyor belki 😀
Darlanmış kuş ☺️
Tipe bak ya çok tatlı
Bazen hasta olduklarında ucmuyorlar ondan olabilir :) sende benim sorumda görüş paylaşır misin
Yerim ben bunu ❤️🔥
Kuş haklı bu havada uçulur mu
Eş bul canlanır
Uçurmasini bileceksin 😉
Evet sıcakktan
Ya cok tatli
Hayır azdigi icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?