kedilerin huyları değişkenlik gösteriyor, ben tekir besliyorum, gayet sakin. oyuncu olduğu saatler oluyor ama genellikle kucak kedisi olarak sürdürüyor hayatını :)
Ahhaha ne komiksin ya sokak kedileri de cins dir diyor sun hayvan sever misin sen şimdi? insanları tanımadan bu kadar yargılaman ne tuhaf bak işine asabımı bozma benim istediğim hayvanı beslerim senin gibi gevezelerin de zerre umrunda olamaz
Bi araştır hanım kardeşim siyah olan kediler bombay cinsidir, kırçıllı olanlar tekirdir, sarı olanlar sarmandır, renkli olanlara genellikle american denir ve daha kabarık tüylü (kulak tüyleri de daha uzundur) bunlar da norveç orman kedisidir. Hayvan sever olmak onunla ilgilenmektir. Cins olup olmaması değildir. Ayrıca şu anda şu vakitte veterinerden geldiğimi de belirteyim. En büyük bombay kedimin göbeğinde iltihap oluştu onunla ilgilenmekten geliyorum. Benimle sakın kediler üzerine bilgi konusunda aşık atmaya kalkma her türlü harcarım hanım kardeşim ve sen kedi falan alma gerçekten alma kendine bak yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
biritish al scotish eklemleri sıkıntılı oluyor genelde
Öylemi.. Araştıracağım teşekkür ederim
bu kedilerin hastalığı size uysallık geliyor. Yazık bu canlara.
Nasıl yani bilgim yok bu konuda henüz araştırmadım
https://www.youtube.com/watch?v=mpgubi8Z1d4
britishlerde de aynı kronik rahatsızlıklar mevcut
Teşekkür ederim.. Diğer kediler çok haraketli oluyor o yüzden onlarla ilgilenemem diye düşünüyorum bu huylar sahip sağlıklı kedi biliyor musunuz?
kedilerin huyları değişkenlik gösteriyor, ben tekir besliyorum, gayet sakin. oyuncu olduğu saatler oluyor ama genellikle kucak kedisi olarak sürdürüyor hayatını :)
Ne güzel bende tekir besledim bir kaç kere ama hepsi çok haraketliydi baş edemedim en sonunda sahiplendirmek zorunda kaldım ne kadar üzülsemde
Banada sizinki gibi denk gelseydi keşke
C hiç biri al saokaktan besle onların da canı var
Sokaktaki kedilerden besledim ama ilgilenemiyorum çok haraketliler
İlgilenemiyosan bırak hiç bişey alma. Bütün hayvanlar ilgi bekler cins olması bişey değiştirmez
Daha önce cins kedi beslediniz mi de bunu söylüyor sunuz huy olarak arada dağlar kadar fark var.
6 tane kedim var ve sokak kedileri de cinstir. 1 bombay, 2 tekir, 2 american ve 1 norveç orman kedim var. Yeterli mi bu cv
Ama sen gerçekten kendine bak yeter hayvan bakma sen nolur
Ahhaha ne komiksin ya sokak kedileri de cins dir diyor sun hayvan sever misin sen şimdi? insanları tanımadan bu kadar yargılaman ne tuhaf bak işine asabımı bozma benim istediğim hayvanı beslerim senin gibi gevezelerin de zerre umrunda olamaz
Bi araştır hanım kardeşim siyah olan kediler bombay cinsidir, kırçıllı olanlar tekirdir, sarı olanlar sarmandır, renkli olanlara genellikle american denir ve daha kabarık tüylü (kulak tüyleri de daha uzundur) bunlar da norveç orman kedisidir. Hayvan sever olmak onunla ilgilenmektir. Cins olup olmaması değildir. Ayrıca şu anda şu vakitte veterinerden geldiğimi de belirteyim. En büyük bombay kedimin göbeğinde iltihap oluştu onunla ilgilenmekten geliyorum. Benimle sakın kediler üzerine bilgi konusunda aşık atmaya kalkma her türlü harcarım hanım kardeşim ve sen kedi falan alma gerçekten alma kendine bak yeter
Amaan bak kafana laf anlatamıycam
Hanım kardeşim tatile gidiyor musun? Bu soruma cevap verir misin rica etsem
Britishler uysal